🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
فاصله که اونقد زیاد نیست من تو همین سایت ی کاربر دیدم گفتن با ۱۲۰۰ کیلومتر فاصله با ی پسر محازی آشنا ...
چقدر واسشون خوشحال شدم و امیدوارم همیشه خوشبخت باشند
🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسرخوبیه و آدم درستی به نظرم اومد🙂سنمو نمیتونم بگم ببخشید ولی توهمین محدوده های۳۰
خب خوبه ک بچه نیستی ولی من از تجربه خودم میگم برات . دوست بودم باهاش من اصفهان اون شیراز تفاوت فرهنگی را بعد ۳ سال فهمیدم جفتمون فارس بودیم . خوبی بله اونم ب ظاهر خوب بود ولی تصمیم درستی نبود من حتی ب دروغ گفتم ازدواج کردم الان ک سنم بیشتر شد ازدواج کردم فهمیدم همون بهتر نشد . عزیزم تو مشکلات طرفو باید دید نه به ظاهر . بعدم ب نظرم تو شهر خودت بهتره تا راه دور
گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خب خوبه ک بچه نیستی ولی من از تجربه خودم میگم برات . دوست بودم باهاش من اصفهان اون شیراز تفاوت فرهنگ ...
ممنون تجربتونو گفتید
چرا پشیمون شدید؟
شرایط مالی درستی نداشت یعنی هیچی نداشت جز ی ماشین ک باباش واسش خریده بود . خانوادش بهش گفته بودن رفت ...
خب حق داشتید ولی نمیشه تعمیم داد به همه ادما
نه اخلاقیات ایشون و خساستشون رو میشه تعمیم داد
نه بی جربزه بودنشونو به پسرا دیگه
در کل کیس من با کیس شما بسیار متفاوت هستند
ممنون که توضیح دادید
ان شاالله که همیشه خوشبخت باشید
چون کلی ادم از شهرای مختلف ازدواج کردن پس همشون مشکل دارند؟یعنی دخترایی هم که به شهر دیگه ازدواج میکنند مشکل دارند؟
و به عنوان کسی که شهر غریب زندگی کرده میدونم خیلی سخته غریب رفتن مگه این که به خانوادت علاقه ای نداشته باشی یا خانواده ی دردسر سازی داشته باشی که بخوای ازشون دور بشی
تفاوت فرهنگی معمولا مشکل ساز میشهو به عنوان کسی که شهر غریب زندگی کرده میدونم خیلی سخته غریب رفتن مگ ...
تفاوت فرهنگی نداریم عزیزم
بله متوجهم
ممنون از راهنمایی
یک ماه نیست که دوتا خواستگار رد کردم😅ببخشید ولی نظراتتون خیلی بچگانه و غیر منطقیه