2777
2789
قربونت برم🥺💞آره جونم با یکیشون که حرف زدم گفت به عقب برگردم باز همسرم رو انتخاب می‌کنم هر جای دنیا ...

چه زیبا خوشبخت باشن الهی

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بستگی به شرایط داره کلی نمیشه گفت

مثلا چی؟

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم🥺💞آره جونم با یکیشون که حرف زدم گفت به عقب برگردم باز همسرم رو انتخاب می‌کنم هر جای دنیا ...

زنده باشی قشنگ مهربون😘

توام همین طور قشنگم

فدا🤗التماس دعا

من مضمون سوالم بیشتر این بود که آدم با پسر از شهر دیگه ازدواج کنه درسته یا نهمنظورم وابستگی و... نبو ...

عزیزم شما سنت کمه تجربه ات کمتر. گلم ببین موصوعی را مطرح میکنی که برای هرکس فرق داره عزیزم اصل سوالت را نمیتونی اینجا کلی مطرح کنی چون هرکس طبق تجربه اش جواب میده. برای خوشبختی هرکس یه معیاری داره یکی هست اگر خواستگارش واقعا خوب هست خوب اون سر دنیا هم میره مشخصه اصلا. یکی هم نمیره. نمیشه کلی گفت که گلم... شما باید از تجریه های بقیه استفاده کنی بعدم احساسات چیه عزیزم بخشیش وابستگی است بعدم احساسات اگر از تعادل خارج بشه آسیب راست اتفاقا این جمله شما بشدت اشتباه است گلم هرکس احساساتی مهربون تر نیست گلم اتفاقا بچه نیاز به مادر پخته عاقل داره نه احساساتی. ما هم گول همین احساسات جوانی را خوردیم شدیم این... اگر طرف شما واقعا مرد زندگی باشه هرجای دنیا بری خوشبختت میکنه بعدم گلم شما الان بسیار احساساتی هستی احساسات جلو عقل را میگیره هرچیری اندازه خوبه اگر دقت کنی زنان موفق تاریخ تعادل داشتن. مهربونی به احساسات ربط نداره گلم به وجدان ربط داره چه زنانی که فوق احساساتی بودن ولی بدترین آسیب‌ها را زدن به خودشون به بچه ها... یک مادر خوب اول باید احساس خود را به اندازه مدیریت کنه بتونه محکم باشه بچه های قوی بار بیاره.. همین احساسات ناپخته بدترین اسیب را میزنه بچه ها لوس ننر بی مسولیت بی تعهد بار میان عزیزم عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زنذگی 

بعدم من جواب شما را دادم گفتم بله کار درستی است من باشم کشور دیگه قاره دیگه هم میرم گفتم هم دوستان من خارج کشور رفتن بسیار خوشبخت شدن گلم دنبال جوابی مباش که دوست داری بشنوی گلم دنبال جواب درست باش عزیزکم