2777
2789

پسرم عادت داره موقع خواب پارچه بغل کنه 

یکسری لب پارچه جوری گره خورده بود که نه تنها بچه ۴ ساله بلکه خود منم نمیتونستم اون گره رو بزنم

یکسری دیگه یک نخ با سنجاق به بالشتش وصل بود 

یکبار دیگه هم بچم توی بالکن نشسته بود میگه باد اومد یک کاغذ اومده داخل 

حالا دیشب میخواست بخوابه 

بعد لابه لای پتوش ناخن گرفته شده دید 

گفت مامان بابا اینجا ناخن گرفته 

گفتم نه مامان 

باباش اومد دقت کردیم دیدیم ناخن ضریف  و پهن برای زنه 

یادم افتاد اینو پتو رو مادرشوهرم بهمون داده 

گوشه های پتو رو چک کردم

درز یکی از گوشه ها باز بود 

کل دیشب هم بچم نخوابید از ترس

یعنی امکان داره دعا خونده باشن گذاشته باشد داخل درز پتو؟

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

کل دیشب رو بچم نخوابید؟ چقدر پرش کردی از خرافات ؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

نمیدونم والا ولی این پتو کوفتی رو بنداز دور یدونه نو بخر 

انگار کیسه جاروبرقیه جای پتو بچه ناخن گرفته و نخ و دعا.... 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مگه خونه ی شما هرکسی میتونه سرش را بندازه پایین و اینقدر راحت به تشک و ... دسترسی داشته باشه!!! 

اگه اینجوره یه فکری به حال رفت و امد خونت کن و اگه دلت چرکینه تشک را بنداز بره

توروخدامادرشوهرت چرابرای نوه اش باید دعابگیره؟ولاه من وسواسی دارم بازم شده یه ناخن حین ناخن گرفتن بپره بعدایه جایی پیداش کنم بادبیاد کاغذبیاره تقصیرمادرشوهرته؟ول کنید این توهماتو بچه هم درگیرخیالبافی هاتون نکنید

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

مادر شوهر واسه نوه خودش دعا گرفته؟!!!!😐

برو یه آب به صورتت بزن

این حرفا رو هم نکن تو مغز بچه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️