2777
2789
عنوان

(چالش) خانوم ها بیاین ب شوهراتون پیام بدید بگین دیگه ازتون خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا صدسال نمیگم

بعد با خودش نمیگه سر یه چالش حاضر دست به هرکاری بزنه؟؟

اومدیمو گفتن چالش طلاق

میاد ازم طلاق میگیره دیگه!!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

شوهر من خيلي احساسيه اصلا هميچين كاري باهاش نميكنم تازه اگه بعدم بهش بگم چالش بوده بازم ناراحت و دپرس ميمونه ميگه حتما تو. دلت بوده حتما من راضيت نميكنم

تازه هر صبح هم sms عاشقونه صبح بخير ميفرسته منم الان جوابشو دادم با كلي عشق و محبت حالا يهو بيام اينجوري بكم

ني ني چرا منو نخواستي؟؟ اخه چرا تنهام گذاشتي؟؟
به به افرین ب خانوم هاااا ک هیچ کدوم حاضر نیستن این کارو بکنن و مرداشونو درک میکنن واقعا تحسین برانگ ...

آفرین که به نتیجه رسیدی!!!

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

راستش تقصیر شوهرم بود حرفی هم ک زدم دروغ بود گفت بیا تو این وضعیت اینجوری بگیم ببینیم چ جوابی میبینیم گفتم هواشونو دارن شوهرم گفت ن الان با حرف های شما جوابی نداره دست میزنه ب بخاری میگه این یخچاله خخخخخخ

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم