2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم و دختر خالم و دختر عمه مامانم تو فامیل تنبلی تخمدان داشتن الان هر کدوم دوتا بچه دارن نگران نباش ...

وای ایشالاااا😍😍😍

خدا کنه منم زود و بدون‌ دردسر حامله بشم

با قرص باردار شدن یا طبیعی؟

وای ایشالاااا😍😍😍خدا کنه منم زود و بدون‌ دردسر حامله بشمبا قرص باردار شدن یا طبیعی؟

طبیعی😂😂

من خودم خیلی بهم جوش میزد بخاطر تنبلی الان روزی یدونه اسپیرونولاکتون میخورم. خیلی نگرانم که بعدها این قرصا مشکل ساز بشه 

شانه ات را دیر آوردی 

طبیعی😂😂من خودم خیلی بهم جوش میزد بخاطر تنبلی الان روزی یدونه اسپیرونولاکتون میخورم. خیلی نگرانم که ...

دقیقا

منم‌قبل از اینکه اقدام کنم سه ماه اسپیرونولاکتون به همراه قرص ضدبارداری سیبل خوردم

ولی جوشام خیلی بهتر شد

شما بدون‌دارو باردار شدی؟چقدر خوبکاش منم باردار بشم حتی با دارو

اره عزیزم بدون دارو ، نگران نباش انشالله سال بعد تاپیک میزنی دارم میرم زایمان♥️

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

دقیقامنم‌قبل از اینکه اقدام کنم سه ماه اسپیرونولاکتون به همراه قرص ضدبارداری سیبل خوردمولی جوشام خیل ...

من الان ۵ ساله که میخورم 😖 خیلی نگرانم بهم گفته شاید تا اخر عمر مجبور بشی بخوری 

شانه ات را دیر آوردی