2777
2789
عنوان

اقدامیا کجایین بیاین

697 بازدید | 134 پست

سلام من ۱6ماهه تو اقدامم و تنبلی دارم دیروز رفتم دکتر سونو کرد گفت دوتا کیست دارم به اندازه سه و چهار سانتی متر .قرص روکین داده دوماه بدون وقفه بخورم .کسی بوده مث من بعد دو ماه کیستش رفع شده باشه؟

عشق مامان از این که رفتی خیلی ناراحتم ای کاش هنوز تو دلم بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۴ سانتی داشتم دو ماه ال دی خوردم رفع شد البته با خوردن داروهای تحزیک تخمدان واس آی یو آی این مشکل واس من پیش اومده بود

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

این دفغه هم آذر ماه لتروزول و هاش ام جی و هاش سی جی داشتم و دی پریود شدم روز دوم رفتم سونو فک کن روز دوم فولیکول ۱۰ میلی داشتم دکتر گفت فقط لتروزول بخور دیگه ولی تجربه خودم میگه شاید بازم این دفعه کیست بزنم

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
تنبلی تخمدان علایم داره؟توسنونشون میده؟چی مینویسه؟؟

بله تو سونو مینویسه، برای من نوشته بود اثری از PCOD دیده نميشود 

البته قبلا ی بار سونو دادم گفت ی کیست خیلی بزرگ داری بعد به فاصله ی ی هفته رفتم ی جا ديگه گفت اصلا کیست نداری 

واسه همین هيچوقت به این سونوگراف ها اعتماد ندارم، احساس میکنم حدسیات خودشونو مینویسن 😂😂😂😂

بله تو سونو مینویسه، برای من نوشته بود اثری از PCOD دیده نميشود  البته قبلا ی بار سونو دادم گف ...

😁😁😁به منم نوشته نرمال.بااکوی نرمال.نمیدونم چی چی مشاهده نشد😁😁😁

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍