2777
2789

مطمئنا باهمه خداحافظی کردن ماهم قرار بود بریم سر راهی ولی قسمت نشد.

اینا به مامان و بابای من واسه خداحافظی زنگ نزدن

شوهرم توقع داره پدرومادرم برن واسه برگشتشون ولی من ناراحتم و بخاطر یسری مسائل حس میکنم بی محلی کردن

و دوست ندارم مامان بابام برن 

ولی نمی‌دونم چه بهونه ای بیارم واسه شوهرم 😔

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

ب مادر پدرت بگو رفتن فلان روز برمیگردن اگر خودشون دوست داشتن بیان تو دخالت نکن بذار بیان 

و اگر خودشون دلشون نبود بیان بهونه بیار براشون 

و اگر نیان اونا تو مهمونی دعوتشون نمیکنن بد تر پیش همه ضایع میشی

خانواده هارو وارد دلخوری های شخصی نکنید.

کسی که میره سفر زیارتی برای حلالیت اقدام میکنه و به اصطلاح خداحافظی .

ما برگشتنی،دعوت میکنیم از نزدیک و آشنا که شام یا ناهار تشریف بیارن ، احتمالا خانواده همسرتون خودشون دعوت میکنند از خانواده تون .

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده هارو وارد دلخوری های شخصی نکنید.کسی که میره سفر زیارتی برای حلالیت اقدام میکنه و به اصطلاح خ ...

خب آره ولی واسه حلالیت به مامانو بابای من زنگ نزدن

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
خانواده هارو وارد دلخوری های شخصی نکنید.کسی که میره سفر زیارتی برای حلالیت اقدام میکنه و به اصطلاح خ ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم حقیقتا حرفاتون تاثیر گذار بود

ب مادر پدرت بگو رفتن فلان روز برمیگردن اگر خودشون دوست داشتن بیان تو دخالت نکن بذار بیان و اگر خودشو ...

ممنونم عزیزم 

اگه عمدی بوده،رفتارشون نادرسته شما بزرگواری کنید به احترام همسرتون

ممنونم ولی در حقیقت چاره ای ندارم و باید این رفتارشونو فراموش کنم