2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا برخی دعا وذکر گفتن شاید سرچ کنید ببینید ولی اکثرا مثلااز ۱۰تا۸تاشون ناراضی بودن از زندگیشونبنظ ...

برای بازگشت سوره ضحی خوندم برگشت اما بازم رابطه سرد بود

من توی یه رابطه ای بودم که سردی تقصیر من نبود و تقصیر طرف مقابلم بود هر کاری هم کردم درست نشد آخرش ترکش کردم و با خواستگارم ازدواج کردم و خیلی هم خوشبختم، بعد ازدواج هم اومد و گفت پشیمونه و فلان ولی من بهش گفتم دیگه دیره و من ازدواج کردم و خوشبختم و خدانگهدار.

اگه سردی تقصیر تو خب خودت و اخلاقت و درست کن ولی اگه تقصیر طرف مقابله و هر کاری هم کردی بی فایده بوده بنظرم وقتت و تلف نکن ، عمر با ارزشه

من توی یه رابطه ای بودم که سردی تقصیر من نبود و تقصیر طرف مقابلم بود هر کاری هم کردم درست نشد آخرش ت ...

من خواهرم ۶ سال تو رابطس نمیتونه دل بکنه سردی معلوم نیست برای چیه یهو همه چیز خوبه بعد خراب میشه

بله همین دیگه.مهم اینه دو نفر منطقی انتخاب کنند و بعد عاشقانه ادامه بدن.منظورم ازدواجه

اخه ۶ سال از رابطشون گذشته همو دوست دارن ولی یه مدت خوبن یهو همه چیز خراب میشه