2777
2789
عنوان

امکان بارداری هست یا نه

68 بازدید | 10 پست

من جمعه و دیروز رابطه محافظت نشده داشتم شنبه ک رفتم سونو گفت فولیکول داری و چندروز دیگه آزاد میشن، منم این دوروز رو بدون جلوگیری رابطه داشتم امروز کیتم پررنگ تر بود دیروز مثل هاله بود . حالا ممکنه حاملگی رخ بده؟. امکان اقدام ندارم دیگه شوهرم می‌ره سفر

امیدم به خودته خداجون
احتمال داره و بجه دختر میشه احتمالا

چجوری دختر میشه گلم؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتط رابطه اصلی روز تخمک گزاری نباشه اسپرم های پسر از بین میرن و اونی ک میگیره دختره..بشرطی ک طرف کل ...

چقدررر جالب واقعا ممنونم ازت عزیزم.من کلا یه بار بدون اینک بدونم روز‌تخمک گذاریم هست یانه فقط یکبار رابطه بدون جلو گیری داشتیم باردار شدم.کل خانواده مادر ما دختر ندارن همه پسرن از آخرین دخترمون که داریم ۲۱سال میگذره همه دلشون برا دختر دار شدن لک میزنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چقدررر جالب واقعا ممنونم ازت عزیزم.من کلا یه بار بدون اینک بدونم روز‌تخمک گذاریم هست یانه فقط یکبار ...

اگه همسرتون تک جنسیتی نباشه اسپرم هاش و روز تخمک گزاری نباشه احتمال دختر بودنش زیاده

سونو ان تی 12 هفته متوجه میسطن

اگه همسرتون تک جنسیتی نباشه اسپرم هاش و روز تخمک گزاری نباشه احتمال دختر بودنش زیادهسونو ان تی 12 هف ...

چقدر باحال دستت درد نکنه عزیزم ممنون لطف کردی جواب دادی