من جمعه و دیروز رابطه محافظت نشده داشتم شنبه ک رفتم سونو گفت فولیکول داری و چندروز دیگه آزاد میشن، منم این دوروز رو بدون جلوگیری رابطه داشتم امروز کیتم پررنگ تر بود دیروز مثل هاله بود . حالا ممکنه حاملگی رخ بده؟. امکان اقدام ندارم دیگه شوهرم میره سفر
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
وقتط رابطه اصلی روز تخمک گزاری نباشه اسپرم های پسر از بین میرن و اونی ک میگیره دختره..بشرطی ک طرف کل ...
چقدررر جالب واقعا ممنونم ازت عزیزم.من کلا یه بار بدون اینک بدونم روزتخمک گذاریم هست یانه فقط یکبار رابطه بدون جلو گیری داشتیم باردار شدم.کل خانواده مادر ما دختر ندارن همه پسرن از آخرین دخترمون که داریم ۲۱سال میگذره همه دلشون برا دختر دار شدن لک میزنه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂