2777
2789
عنوان

برس حرارتی زود بیاین

67 بازدید | 11 پست

سلام من از دیجی کالا یه برس حرارتی سفارش دادم موهام فر و وز هست توی تخفیف خوبی بود زود سفارش دادم خخخ،وقت نکردم تحقیق کنم بنظرتون کارآمد هست یا نه اگر کارآمد نیست برم کنسل کنم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چند ماهه گرفتم عالیههههههه

خب پس خوبه مرسی از نظرت

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

من دارم موهامم فره اما استفاده نمیکنم یه چند بار استفاده کردم حس کردم موهام داره خورد میشه دیگه گذاش ...

منم مداوم نمیخوام استفاده کنم برای جشنی مهمونی مراسمی

آره مناسبتی خوبه کلا برا ما فرفریا اینچیزا لازمه که تو کمد داشته باشیم 😃

آره واقعا اتو مو سخته یه ذره ذره بخوام موهامو صاف کنم میگم شاید این کار باهاش راحت تر باشه