2777
2789

من مجردم ۳ ۴ بار درست کردم عالی میشد از بس دیر به دیر درست میکنم یادم میره😂 اگه اشتباه گفتم اصلاح کنید

من مرغارو میزارم اول یه جوش بزنه آبشو میریزم کلی ات اشغال و خون ازش در میاد بعد میشورم میزارم کنار

۲ تا پیاز متوسط با خردکن خرد میکنم و سرخ میکنم طلایی که شد زردچوبه ادویه فلفل میزنم ۲ قاشق رب اضافه میکنم تفت میدم

مرغارو یا جداگانه یکم سرخ میکنم یا با همون رب تفت میدم

هویج و فلفل دلمه هم تفت میدم باهاش

بعد آب جوش میریزم تا روی مرغا 

چوب دارچین و زعفرونم میریزم

چیز دیگه ای اگه بلدین بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما با جوشاندن مرغ فقط یک سری پروتیینش رو دور میریزی😅 اونا مفیدند 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من میذارم مرغ یه جوش بزنه از آب خارج میکنم با چاقو رگه هاشو میشکافم تا خون ها خارج بشه و مجددا آبکشی و خشک میکنم

بعد با کره و زعفرون سرخ میکنم و پیاز های خلالی و هویچ و ادویه مرغ رو بهش اضافه میکنم و آب‌جوش اضافه میکنم زیرشو‌ کم میکنم میذارم دوساعت با حرارت کم بپزه قبل خاموش کردن مجددا زعفرون و کمی آب لیمو اضافه میکنم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

من اول مرغارو اب پزمیکنم وبعد 

سرخ میکنم میذارم کنار

اونموقع یه پیاز وفلفل دلمه ای ویه حب سیر رو رنده ریز میزنم وبا روغن سرخ میکنم وزردچوبه ونمک وفلفل ویه کوچولو پودرآویشن وآبلیمو وزعفرون میزنم ورب اضاف میکنم وتفت میدم درنهایت اب همون مرغ رو اضاف میکنم به این سس ومیریزم رو مرغام 

عالی میشه عطرش کل فضا رو پرمیکنه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
نمیدونم والا انقد چیزای چندش در میاد🤣🤣اگه نجوشونم دلم نمیکشه بخورم

من مرغ رو تمیز پاک میکنم بعد میشورم میپزم نداره همچین چیزی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من اول مرغارو اب پزمیکنم وبعد سرخ میکنم میذارم کناراونموقع یه پیاز وفلفل دلمه ای ویه حب سیر رو رنده ...

من سیر نریختم تا حالا یعنی جرئت نمیکنم میترسم بوی سیر بده غذا

بوش مشخصه؟