2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواص زنجبیل برای لاغری:

• افزایش متابولیسم: زنجبیل می‌تواند سرعت متابولیسم بدن را افزایش دهد که این امر به سوزاندن کالری بیشتر و در نتیجه کاهش وزن کمک می‌کند.
  • کاهش اشتها: زنجبیل می‌تواند به تنظیم قند خون و کاهش اشتها کمک کند و از این طریق باعث کاهش مصرف کالری و لاغری شود.
  • چربی سوزی: برخی مطالعات نشان داده‌اند که زنجبیل می‌تواند به افزایش چربی سوزی در بدن کمک کند، به ویژه چربی‌های ناحیه شکم.
  • کاهش التهاب: التهاب مزمن در بدن می‌تواند با افزایش وزن و مقاومت به انسولین مرتبط باشد. زنجبیل با خواص ضد التهابی خود می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.
  • بهبود هضم: زنجبیل می‌تواند به بهبود هضم غذا و جلوگیری از مشکلات گوارشی مانند نفخ و یبوست کمک کند که این امر می‌تواند در روند لاغری موثر باشد.

نحوه مصرف زنجبیل برای لاغری:

• چای زنجبیل: یکی از رایج‌ترین روش‌های مصرف زنجبیل برای لاغری، تهیه چای زنجبیل است. برای تهیه چای زنجبیل، می‌توانید چند قطعه زنجبیل تازه را در آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 10-15 دقیقه دم بکشد. سپس می‌توانید چای را صاف کرده و میل کنید.
  • زنجبیل در غذاها: می‌توانید زنجبیل را به صورت تازه یا پودر در غذاهای خود استفاده کنید. زنجبیل می‌تواند طعم و عطر خوبی به غذاها بدهد و در عین حال از خواص آن برای لاغری بهره‌مند شوید.
  • مکمل زنجبیل: در صورت تمایل می‌توانید از مکمل‌های زنجبیل نیز برای لاغری استفاده کنید. اما قبل از مصرف هرگونه مکمل، حتما با پزشک خود مشورت کنید.

نکات مهم:

• مصرف متعادل: مصرف بیش از حد زنجبیل می‌تواند عوارضی مانند سوزش معده، تهوع و اسهال را به همراه داشته باشد. بنابراین، مصرف زنجبیل باید به صورت متعادل و در حد توصیه شده باشد.
  • تغذیه و ورزش: برای لاغری موثر، مصرف زنجبیل به تنهایی کافی نیست و باید با یک رژیم غذایی سالم و متعادل و ورزش منظم همراه باشد.
  • مشورت با پزشک: در صورت وجود هرگونه بیماری یا مصرف داروی خاص، قبل از مصرف زنجبیل برای لاغری حتما با پزشک خود مشورت کنید.

با رعایت این نکات و مصرف متعادل زنجبیل می‌توانید از خواص آن برای لاغری و بهبود سلامتی خود بهره‌مند شوید

حذف ناهار چی؟

من پارسال تابستون  شبا تا صبح بیدار بودم  فقط قهوه تلخ و چای سبز میخوردم   غذا درست حسابی نمیخوردم اصلا . همش کنسرو میخوردم.   صبحا هم تا عصر میخوابیدم اصلا صبحانه و ناهار هیچی نمیخوردم  خیلی لاغر شدم  الان در ب در دنبال چاق شدنم  

.