2821
2789
عنوان

سلاام من تازه عضو شدم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 36 پست
وای سوگل جونم😍😍😍

عشششششششقم پلنگه چشم قشنگم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

سلام 

خوش اومدین

فقط لطفا تا 2 سال از زدن تاپیک فوق تخصصی خودداری فرمایید تا از ترکش کاربرای نی نی سایت و نی نی یارا در امان بمونید

با تشکر فراوان

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عشششششششقم پلنگه چشم قشنگم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😚😚😚😚😚😚

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩
سلام منم تازه عضو شدم و خیلی خوشم میاد

😀😀😊😊😊😊😊😊خوش اومدی عزیزمممم

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩

خوش هاتی نازار😘😘😘😘

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  
سلام منم تازه عضو شدم و خیلی خوشم میاد

شمام خوش اومدین،عضویتتم مبارک 😘😘

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  
سلام  خوش اومدین فقط لطفا تا 2 سال از زدن تاپیک فوق تخصصی خودداری فرمایید تا از ترکش کاربرای ...

😂😂😂 

من یه شخص بالغم میتونم درمورد پوشش خودم تصمیم بگیرم عقایدتونوواسه خودتون نگه دارید.#نه_به_حجاب_اجباری😍
2825
2823
2791
2779
2792