2777
2789

منو همسرم اواخر خییییلی مشکلات داریم خییییلی

اصلا باهم نمیسازیم،الان جوریم. که اصلا دوست ندادم. نگاش کنم حتی 🤨بیشتر دعواهامونم الکیه 

ولی واقعا خسته شدم

سرتره دیوارم دعوا میکنیم شاید باورتون نشه

همسرمم اصلا گردن نمیگیره که مقصره

به بزرگترین نمیتونم بگم بیاد حل کنه،شاید ازش خرف شنوی داسته باشه اگه بگم ولی نمیشه بگم

یه مشکل اساسی دیگه رابطمونه باهم جور نیستیم اون خیییلی گرمه 

فکر کنید نشستیم همینجوریی میاد محکم نیشگون میگره ازجاهای خصوصی ،(معذرت میخوام)گریم میگیره دعوا میکنم بعد میگه تو منو دوست نداری داری دنبال بهونه میگردی

کل کاراشونو همنه

چیکار کنم به کی بگم

ازش متنفررررم

بعد به من میگه تو مشکل داری برو روانشناس 

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان که معلوم شد تو از اون بدت میادخودتو جمع کن نذار فاصله بیفته بینتونمنم ۱۴ ساله ازدواج کردم ام ...

چیکار کنم

دوستش ندارم دیگه اذیتم میکنه 

رابطه نیاز به مدیریت داره یا از سمت شما یا ایشون و اگر بچه هم دارید خیلی بیشتر باید مراقبت کنین ک بچه ها متوجه دعوا نشن

زیاد صحبت کنین دوتایی بیرون برید و راجب مشکلات حرف بزنید پیش روانشناس برید برا هم کادو بگیرید

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
نه بابا۱۴ساله

از خداتم باشه که همسرت گرم مزاج ،یه شوهر سرد می خ‌استی که ماه به ماه بهت دست نزنه اهمیت نده در این مورد که مشکل از خودت انگار ،در موردای دیگه هم که همش دعواتون میشه ماهم همینطوریم پس کمتر حرف می زنیم سعی کن خیلی در مورد مسیله ای که می دونی منجر به دعوا میشه کشش ندی سریع تموم کنی. مثلا سریع بلند شو برو تو اتاق اینجوری اعصابت به هم میریزه کلا کسایی که اخلاقاشون باهم نمیسازه باید خیلی کم باهم حرف بزنن در حد دوسه کلام 

رابطه نیاز به مدیریت داره یا از سمت شما یا ایشون و اگر بچه هم دارید خیلی بیشتر باید مراقبت کنین ک بچ ...

میدونم همه اینارو ولی یک طرفه نمیشه ابن همه کارو کرد،کارو میخرم استفاده نمیکنه،میگم باهم بریم مشاور میگه تو دیونه ای من نه تو برو

میگم پیش بچه ها مواظب حرکاتت باش گوش نمیده 

همینا باعث شده ازش بدم بیاد

از خداتم باشه که همسرت گرم مزاج ،یه شوهر سرد می خ‌استی که ماه به ماه بهت دست نزنه اهمیت نده در این م ...

کااااش سرد بود سال تا سال نزدیکم نمیشد

در مورد دعوام فکر کن پول نمیده بهم هرکاری کنم همش بهونه چک میاره،چک دارم،فلانه بیسانه

خب جیکار کنم

شوهر منم کسی رو دوست داره همینطوری اذیت می‌کنه نیشگون میگیره البته نه از جای خصوصی 😅

اوایل زندگیمون خیلی اینکارا رو میکرد انقد ناراحت شدم گفتم نکن دیگه نمیکنه شاید باورت نشه آرزومه یه بار دیگه با اون عشق و شوق نیشگون بگیره ازم 

برا دعواهاتونم رو  یه کم نمک چهار قول بخون بریز زیر فرش یه کمشم بریز تو ظرف نمک که تو غذا استفاده کنی دعواتون کم میشه