2777
2789
عنوان

پسر کوچیکه شوهرم پرتوقع و طلبکاره

665 بازدید | 40 پست

پسر۱۴ساله شوهرم همیشه به شوهرم دستور میده ومثل طلبکارا حرف میزنه خیییییلی هم پرتوقع.. مثلا دیشب که از خونه مامانش اومده بود اینجابه باباش دستور میده برام سوپ شیر درست کن درصورتیکه بهش گفتم موردش در خونه نداریم بهش گفتم فرنی درست کنم میگه نه چون کمی سرماخورده توقعش بیشترشده خیلی ازخود راضیه همه باید تابع دستور اون باشن مخصوصا به باباش خیلی بی احترامی میکنه وچندبار دل باباش رو شکونده مثلا یکبار منو باباش براش از بازار لباس وشلوارخریدبم باباش باخوشحالی اومد صداش زد گفت بیا بپوش اصلا نگاه هم نکرد مثلا باباش میخواست سوپرایزش کنه که اینجور جواب داد دیگه واقعا ازدستش درمانده شدم

یه سری رفتارها طبیعیه یعنی مال دوران نوجوونی و شروع فعالیت هورمونهاست

یه سری رفتارها هم به خاطر وضعیت زندگیشه ، به هر حال زندگی خانوادگیش از هم گسیخته ، مادر پدر با هم زندگی نمیکنن ، هر رفتاری رو تو ذهنش تفسیر میکنه بغض میکنه و به شکلهای مختلف بروز میده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین طبیعی اوایل نو جوونی اکثرا همینن خوب این بچه هم شرایطش خاصه بیشتر از بقیه لج بازی می کنه 

والا من دخترم ۱۴ سالشه هیچ مشکلی خاصی ندارم گاهی اینقدر لج بازی می‌کنه دوست دارم سرمو بکوبم دیوار از دستش

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

تو خانواده هایی ک طلاق هم نیست تو این سن پسرا یاقی و سرکش میشن چه برسه ک ایشون یه بحران هم پشت سر گذاشته 

سعی کن خودتو قاطی مشکلات پدر و پسر نکنی اونا خودشون از هم ناراحت هم بشن بازم زود فراموش میکنن اما اگ شما دخالت کنی قضیه بزرگ میشه 

راجب سوپ هم بهش بگو فردا برات درست میکنیم امشب مواد لازمشو نداریم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حق داره بابای منم زن دیگه ای بگیره باهاش همین برخورد و بدترشو دارماون پسر داره به نوعی از مامانش طرف ...

ولله خود زنه طلاق خواست باوجوداینکه شوهرم مرد خوبیه اون دوست داشت آزادباشه والان هم عروس شده و بچه هاش پیش پدرشون هستن تقصیر من چیه این وسط که الکی قضاوت میکنی

اگه بچه خودت بود هرجور شده درست میکردی میدونم بچه شوهر بچه خودت نمیشه ولی دل به دلش بده

وقتی مثلا بچه ی خودم بود وسایلش نبود یا حوصلم نمی کشید من که درست نمی کردم

ببین طبیعی اوایل نو جوونی اکثرا همینن خوب این بچه هم شرایطش خاصه بیشتر از بقیه لج بازی می کنه والا م ...

من دو تا پسر درام به خاطر شرایط زندگی ام به بزرگه خیلی محبت نکردم یعنی ا زنوزادی ها بهش محبت و توجه نمیکردم الان کلی مشکلات روحی داره که قابل جبران نیست . ولی پسر کوچک ام را با عشق و محبت کامل بزرگ کردم بهترین پسر دنیاست واسه بزرگه عذاب وجدان شدید دارم . به نظر من عشق و محبت بچه را رام میکنه

خدایا شکرت

عزیزم 14 سال تا 20 حساس ترین سن برای بچه هاس مخصوصا پسرا خب چیکار کنه مگه اون میخواسته پدرش ی زن دیگ ...

خواهشا قضاوت الکی نکنید که به سرتون نیاد..مادرش رفته ازدواج کرده بعد تو میگی مادرررررذش!!!!!!!!