2777
2789
نه اصلا خیلی ماشاءالله باهوشه با یه روخوانی ۵۰ درصد درس رو یاد میگیرهولی حاضر نیست دو بار رو خوانی ک ...

تو نوجوانی تو شرایط پسرت بودم هم هوش خوبی داشتم هم عدم تمرکز داشتم 

یه چیزی یه بار میخوندم یاد میگرفتم و تو حافظه بلند مدتم میرفت ولی اینقدر ذهنم خسته بود از درس فراری میشدم 

ای کاش والدین منم آگاه بودن و من مشاور میبردم تا علتش میفهمیدن

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بگو باشه ولی تابستون، الان درست رو بخون اگه قبول شدی تابستون برو کار کن ولی اگه قبول نشی تابستون هم باید بری سرکلاس ،پس فعلا تمرکزت رو درس باشه ، نظرم اینکه تابستان هم یه کار سخت بفرست انجام بده تا فک نکنه کار کردن خیلی راحته

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار هرجور عشقشه زندگی کنهتو چطور مادری هستی که گیر میدی به علاقه بچت!!!!

الان تو سنی نیست که بره دنبال این کارا 

لااقل باید اول دیپلمش رو بگیره بعد

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

بنظرم فعلا نزار 

ببرش مشاوره حتما چون میگی باهوشه بخدا حیفه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
من دوست دارم بره کلاس زبان باشگاه ولی اون دوست نداره

بذار بره دنبال علاقه خودش کم کم بزرگتر که بشه ببینه همسن و سالاش باشگاه میرن اون هم دلش می خواهد

شما به عنوان والد باید یاد بدهی پسرتون خودش رو کشف کنه 

نه اصلا خیلی ماشاءالله باهوشه با یه روخوانی ۵۰ درصد درس رو یاد میگیرهولی حاضر نیست دو بار رو خوانی ک ...

توانایی داره ؟؟ مثلا میتونه یه پیچ ساده را ببینده ؟ دست و پا چلفتی که نیست؟

خدایا شکرت

حیفه بهش بال و پر نده 

اول دوم سوم درس

درکنارش تابستون و... بره به علاقه هاشم برسه

واقعا سطع تحصیل خیلی مهمه

اونم الااااان

بگو باشه ولی تابستون، الان درست رو بخون اگه قبول شدی تابستون برو کار کن ولی اگه قبول نشی تابستون هم ...

جرات نمیکنم بفرستم کار یاد بگیره 

مثلا بره ور دست مکانیک یا مغازه دار هزار تا حرف بد یاد بگیره و چشم و گوشش باز بشه یا بلوغ زود رس بگیره

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
مثلا چی مکانیکی خوبه؟!

بله مکانیکی تعمیرات تاویزیون اهنگری صافکاری نقاشی ماشین و ساختمان علاقه خودشم شرطه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*