2777
2789

شوهرم هر کاری میخوام انجام بدم نا امیدم میکنه الان میخوام برم رنگ و لایت یاد بگیرم میگه اینده ای نداری خستم کرده از بس نفوذ بد زده😐

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

مرد ها همه همینن اگه فقط زبونی نا امیدت میکنه و جلوتو نمیگیره اهمیت نده 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همسر....من ولی شما اشتباه منو نکن. برو و هر مهارتی رو دوست داری یاد بگیر حتی اگه نتونی ازش کسب در آمد کنی

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
مرد ها همه همینن اگه فقط زبونی نا امیدت میکنه و جلوتو نمیگیره اهمیت نده

عه واقعا دیگه بهش اهمیت نمیدم

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
چه شوهر خنگ و ابلهی نمیگه کارت بگیره زندگی خودش بالا میاد

دقیقا میگه نرو یاد بگیری کجا میخوای کار کنی کلا ناامیدم کرد امروز

دقیقا همسر....من ولی شما اشتباه منو نکن. برو و هر مهارتی رو دوست داری یاد بگیر حتی اگه نتونی ازش کسب ...

دقیقا اینکه یاد بگیرم چیزی ازم کم نمیشه بهم اضافه میشه در هر صورت ضرر. نکردم

خب چرغ باهاش مشورت میکنی

خب نمیشه مشورت نکرد میخوام طلاهامو بفروشم برم یاد بگیرم 

اگه به حرف بقیه بشینی هیچ وقت پیشرفت نمی کنی به خودت اعتماد داشته باش وبرو یاد بگیر

واقعا دیگه حرف هیچکس برام مهم نیست

دقیقا اینکه یاد بگیرم چیزی ازم کم نمیشه بهم اضافه میشه در هر صورت ضرر. نکردم

موفق باشی گلم

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
شاید برا همین میگه

بزار بگه اینجوری ک نمیشه تو خونه نشست هیچکاری نکرد