2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور اداما توی کودکی نتونستن خودشونو خالی کنن 

همه انسان ها وقتی ب دنیا میان یسری هیجاناتات کودکی دارن که باید تخلیه بشه 

کودکانی که دیوار هارو‌نقاشی میکنن خط خطی میکنن یا بدنشونو با خودکار ماژیک مینویست اینها هیجان خودشونو روی دیوار و کاغذ و بدنشون خالی میکنن و اکه جلوگیری بشه یا سر اینا کتک بخوره و به بدترین شکل تنبیه بشه و هیجانش سرکوب بشه در نوجوانی روی بدن خودش آسیب می‌زنه چه با سیگار چه با تیغ

به در بگم دیوار بشنوه نداریم حدتو ندونی حدتو نشونت میدم👋

دخترم چهار سالشه اینکارو می‌کنه تا چند سالگی ادامه داره

تا جایی که اون هیجانش خالی باشه من برادرمم همین طور بود بخاطر اینکه دیوار هارو خط خطی نکنه ورقه های بزرگ نقاشی و تخته سیاه گرفتم که اونارو خط خطی و نقاشی میکشید و گاهی و بدنشو هر از گاهی دیوار هارو مینوشت که تنبیه نمیکردم میگفت ببین اینارو خریدم رو اینا بکشی خونمونو کثیف نکن مهمونا میان میخندن هیچی الان ۱۲ سالشه دیگه نقاشی و فلان نمیکشه هر از گاهی دستاشو که خیلی از نوجونا قلب میکشن اسمشونو مینویسن مثلا تتو میکنن ولی خب هیجانش از ۷ ۸ سالگی خوابید

به در بگم دیوار بشنوه نداریم حدتو ندونی حدتو نشونت میدم👋