نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین ی مدت پیش رو ی پسر کراش زدم چهرش شیک ولی مظلوم بود گفتم ای جان خوودشه هم خوشتیپه هم آروم معلومه بچه خونگیه
تهش با پیج فیکم آمارشو درآوردم ک طرف هرهفته با یکیه 😆😆😆😆فرار کردمممممم
نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆
دقیقا باز خوبه زودتر فهمیدی.من جرعت کراش زدنم ندارم..والا اصلا معلوم نی چی به چیه🤕
ن من ی کراش کوتاه مدت زدم ی چندشب آخرشبا خودمو باهاش تصورمیکردم و میرقصیدم 😆😆😆 هنوزم میرقصم ولی دیگه رو ب روم اون نیس چون اونووشناختم یکی هس ک خیالیه خودمم نمیدونم کیه 😆😆😆
والا بهترین کارو میکنی همون خیالیه دردسرش کمتره بخدا😎🤣
والا
حداقل خیالیه اختیارش دست خودمه بقیه پسرا اختیارشون دست التشونه 😆