2777
2789

زود ززود فاصله بگیرید اون از همه لاشی تره فقط یاد گرفته چطور پنهان کنه 😎😁

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

دقیقا 😆😆😆😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا 🤣🤕

ببین ی مدت پیش رو ی پسر کراش زدم چهرش شیک ولی مظلوم بود گفتم ای جان خوودشه هم خوشتیپه هم آروم معلومه بچه خونگیه 

تهش با پیج فیکم آمارشو درآوردم ک طرف هرهفته با یکیه 😆😆😆😆فرار کردمممممم 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

ببین ی مدت پیش رو ی پسر کراش زدم چهرش شیک ولی مظلوم بود گفتم ای جان خوودشه هم خوشتیپه هم آروم معلومه ...

دقیقا باز خوبه زودتر فهمیدی.‌‌من جرعت کراش زدنم ندارم..والا اصلا معلوم نی چی به چیه🤕

دقیقا باز خوبه زودتر فهمیدی.‌‌من جرعت کراش زدنم ندارم..والا اصلا معلوم نی چی به چیه🤕

ن من ی کراش کوتاه مدت زدم ی چندشب آخرشبا خودمو باهاش تصورمیکردم و میرقصیدم 😆😆😆 هنوزم میرقصم ولی دیگه رو ب روم اون نیس چون اونووشناختم یکی هس ک خیالیه خودمم نمیدونم کیه 😆😆😆

😂😂متاسفانه بعضی افراد این مدلی ان و خیلی خوب میتونن خودشونو با شخصیت و فهمیده نشون بدن .چند سالته

نمیدونم شما میکین بعضی افراد ...ولی من هرچی دیدم همین بود شایدم من لاشی پسند شدم😑

یعنی اون سربزیر ترینشون شد آشغال ترینشون....24سالمه

ن من ی کراش کوتاه مدت زدم ی چندشب آخرشبا خودمو باهاش تصورمیکردم و میرقصیدم 😆😆😆 هنوزم میرقصم ولی د ...

والا بهترین کارو میکنی همون خیالیه دردسرش کمتره بخدا😎🤣

والا بهترین کارو میکنی همون خیالیه دردسرش کمتره بخدا😎🤣

والا 

حداقل خیالیه اختیارش دست خودمه بقیه پسرا اختیارشون دست التشونه 😆