2777
2789
عنوان

دلتنگی برای شخص فوت شده

480 بازدید | 46 پست

سلام، چطوری بر طرفش می‌کنین؟💔

بعد از مدت‌ها کم آوردم مقابلش

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

واقعا یکی از فوبیا هام اینه که کسی که دوسش دارم فوت کنه..

البته فرقی به حال منم نداره علاقه یک طرفه رو تجربه کردم این میتونه بدتر هم باشه..

یک پروسه ایی داره برای فراموشی..

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسش دعا کن قران بخون کار خوب بکن اینجور یکم بهتر میشی اونم خوشحال میشه چون وقتی واسه مرده کار خوبی بکنی بهش میگن مرده هم خوشحال میشه دعات میکنه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
واقعا یکی از فوبیا هام اینه که کسی که دوسش دارم فوت کنه..البته فرقی به حال منم نداره علاقه یک طرفه ر ...

فکر نکنم بتونی کامل فراموشش کنی 

فقط باهاش کنار میایس

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

بر سر خاکش براش خیرات درست کنو صبر داشته باش به مرور زمان به نبودنش عادت میکنی

یه سری زخم ها سر باز می‌کنن، دلتنگ کسی ام که شاید نزدیک به بیست ساله که نیست و کس دیگه ای که سالهای زیادی از رفتنش نگذشته

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

ولی آدم یه جوریه تا مدتها وقتی یکی رو میشناسی ببینی دیگه نیست نمیدونم چطور بگم درکم کنین

💔💔💔💔

حرف یه زخم جدید نیست، یه درد قدیمیه

یه سری زخم ها سر باز می‌کنن، دلتنگ کسی ام که شاید نزدیک به بیست ساله که نیست و کس دیگه ای که سالهای ...

خیلی سخته درکت میکنم....

نمیدونم چه حکمتیه آدمای فوق العاده زود از پیشمون میرن