2777
2789
عنوان

علائم سرطان معده رو دارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 19 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دخترم دیشب دیدم تاپیکت رو ولی از حسابم بیرون بودم نشد بهت بگم

منم علایم شمارو دارم کلی دکتر و ازمایش رفتم دکتر قرص اس امپرازول(اوزانیوم) داد و میتونی یکی تز قرص های پنتاپرازول40 یا فاموتیدین 40 مصرف کنی با شکم خالی ترجیحا قبل از صبحانه

اگر شرایط دکتر رفتن نداری خودت برو داروخانه یکی از قرصایی ک گفتم بگیر زود خوب میشی تازه میتونی از دکتر داروخانه هم سوال بپرسی اگر خواستی یا توی اینترنت تحقق کنی راجبع قرصا

عوارضشون کمه نگران نباش استفاده کنی اروم میشی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
سلام دخترم دیشب دیدم تاپیکت رو ولی از حسابم بیرون بودم نشد بهت بگممنم علایم شمارو دارم کلی دکتر و از ...

سلام شبتون بخیر 

خیلی ممنونم بهتر شدم خداروشکر بله امپرازول مصرف کردم ناشتا🩵🙏🏻