اگه یه پسر به طرز جنون واری عاشقتون باشه و مثل یه الهه شما رو بپرسته و بهتون احترام بزاره و به جز شما چشمش هیچ دختری رو نبینه و اما شما فقط از اون خوشتون بیاد و عاشقش نباشین چیکار میکنین؟ردش میکنین یا قبولش میکنین؟
هروقت که میخوام بهش فکر کنم با این تفکر که شاید بعدا یه پسر بهتر پیدا بشه پشیمون میشم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
جنونوار یعنی چی؟ یعنی نرمال نیست رفتارهاش؟ این ممکنه مشکل ساز بشه
اما اگه نرماله و بهم علاقهمند باشه منم علاقه نداشته باشم صرفا ازش خوشم بیاد و شرایطش برام پذیرفته باشه و پای کس دیگهای درمیون نباشه احتمالا یه فرصت به خودمون بدم یه مدتی آشنا شیم ببینیم چطور پیش میره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اولش شیرینه بعد از حسودی نمیذاره دوستاتو ببینی نمیذاره حتی تنها بری خونه مامانت.توخونه زندانیت میکنه.
ببین من اینارو برا عشق بالا نمیگم.برا جنون دوست داشتن میگم .چون جنون دوست داشتن خودش یه بیماریه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂