2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم‌بیاین یه لحظه

135 بازدید | 12 پست

سلام بهار سال گذشته دوتا جوجه دو روزه خریدم و بزرگ‌کردم العان خروس شدن و سرصدا میکنن همسرم‌میگه بکشیم باز بهار میخریم ولی من خیلی وابسته شدم خودم بزرگ کردم مثل بچه های خودم‌میدونمشون نمیتونم تحمل‌کنم واقعا بکشمشون چیکارکنم

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باشم دلم نمیاد 

من فرستادم روستا اردکم رو 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وااای چ حس بدی اگ حیاط داری نگه دار مرغ بخر براشون اروم میشننکشیشون گناه دارن

مرغم‌دارم‌ اره خونمون حیاط داره  ولی میترسم همسایه صداش بشنوع اذیت بشه

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

همین الان صدای خروس همسایه امون میاد چه آزاری داره آخه . وسط شهریم محله رو صدای خروس و سگ‌ برداشته 

صدای همین حیووناس باعث میشه یکم از فضای تکنولوژی به دور باشیم و بریم تو حال و هوای طبیعت و حس زندگیییی😍

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐