2777
2789
عنوان

مرد بد دل

71 بازدید | 5 پست

بچه‌ها من دوستمو عین خواهر دوست دارم دلم نمی‌خواد مسیر اشتباهی رو بره با یکی از آشنا هاشون به قصد ازدواج دوست شده ولی پسره خیلی بد دله 

دوستم مشغول باشه پسره عصبی میشه میگه کیه باهاش حرف میزنی میرم پرینت تماسات رو میگیرم یا دیشب یهو غیب شدی چیکار میکردی یجورایی مشکوکه بهش اسم یه پسر بیاره باید هزار تا قسم بخوره منظوری نداره

بقیه چیزاش خوبه دوستمو دوست داره براش خوراکی میگیره با هم خوبن رابطه شون خوبه فقط همین که بد دله دوستم پیاماتون رو میخونه لطفاً با توجه به تجربه تون راهنمایی کنین 

آیا میشه این رفتارش عوض شه؟چون بقیه چیزاش خوبه

یه چیز دیگه اینکه دوستم هی اصرار کرده بود که خواستگار دارم و تو به خانواده ات نمی گی پسره گفته بود به مامانم گفتم فلانی رو می‌خوام چون آشناست میگه مامانم گفته برو باهاش حرف بزن ببین دختره هم تو رو میخواد یه مدت با هم حرف بزنین من حس میکنم پسره چون می‌خواسته دهن دوستمو ببنده اینجوری گفته وگرنه چرا باید بگه برو باهاش حرف بزن معمولا مامان پسرا جوری ان که دوست دارن برن خواستگاری شایدم واقعا مامانش اینجوری گفته نمی‌دونم 

درمورد مورد آخر احتمال داره راست گفته باشه اتفاقا الان خانواده ها میگن زود ازدواج نکنید قبلش حتما آشنا بشید ببینید واقعا بهم میخورید یانه بعد ازدواج کنید

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل ازدواج پسرا یه کم ترس از دست دادنو دارن طبیعیه این رفتارا نشون میده که هدفش ازدواجه واقعا ،

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
قبل ازدواج پسرا یه کم ترس از دست دادنو دارن طبیعیه این رفتارا نشون میده که هدفش ازدواجه واقعا ،

درسته ولی این که بهش بگه از تماسات پرینت می گیرم یعنی بهت اعتماد ندارم داره بهش توهین و بی احترامی می‌کنه