2777
2789

دلم گرفته بگین دور هم بخندیم دلمون ولشه

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نیست؟

من هستم چیزی ندارم بگم🤣

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

والا سوتی زیاد دادم نمیدونم چراالان هیچکدوم یادم‌نمیاد😂

اینم شانس مایه خواهر فوشار بیار به مغزت 😂😅

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

من هستم چیزی ندارم بگم🤣

مرسی بابت حضور پر شورت😆

تازه نامزد کرده بودیم رفتیم بیرون واسه اولین بار شوهرم بوسم کرد هی تا خونه پرسید ازم ناراحت شدی 😒😒😒 موقع برگشت تو کوچمون گفت جان من به مامان اینا نگی بوسیدمتااااا 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦😅😂 الان که گردن نمیگیره میگه کی گفتم 

اینم شانس مایه خواهر فوشار بیار به مغزت 😂😅

ببین اکثر سوتیام منکراتی بوده😂

مثلا یه بار تولد پدرشوهرم بود دوستای همسرمم بودن بحث غذا خوردن و خوش خوراک بودن شد من برگشتم گفتم حسین(همسرم) هم خییییلییی خوب میخوره منظورم این بود که شکموعه نمیدونم چرااینطوری گفتم بعد ول کن هم نبودم هیییی تکرار میکردم تا همسرم اومد جمعم کرد😂😂

مرسی بابت حضور پر شورت😆

آهان یادم اومد رفته بودم آرایشگاه اصلاح رسیدم شوهرم پیشه همه بوسم کرد 

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

تازه نامزد کرده بودیم رفتیم بیرون واسه اولین بار شوهرم بوسم کرد هی تا خونه پرسید ازم ناراحت شدی 😒😒 ...

حالا به مامان اینا گفتی یا نگفتی 😂😂

اِوا بوسم مگه ناراحتی داره🤣😂

ما خیلی خجالتی بودیم در حدی ک ی بار بعد مراسمی خواستیم فامیلمونو پیاده کنیم بعد اون فاکیل با ماشین خودش رفت مام دنبالش ک مولا بهونه ای برای تنهایی باشه😂من نشستم پشت هرچقدر گفت بیا جلو فقط میگفتم ن🤣🤣اخرش تو پیاما بهم نوشت چرا خجالتی منم مینوشتم ن من خجالتی نیستم🤣🤣🤣

آهان یادم اومد رفته بودم آرایشگاه اصلاح رسیدم شوهرم پیشه همه بوسم کرد

این که سوتی نیسی ولی خیلی احساس بود خوشبحالت 😁😄

اولین بار هم که بوسم کرد تو ماشین بودیم دوتامون خجالتیییی گفت چشاتو ببند بعد بوسم کرد منو میگی درو باز کردم در رفتم😂😂 دنبالم میدویید میگفت وایسا کافه همینجاست کجا میری بعدشم کلی عذرخواهی کرد بیچاره😂😂😂

این که سوتی نیسی ولی خیلی احساس بود خوشبحالت 😁😄

همون یه بار بود الان موش و گربه ایم

ببین اکثر سوتیام منکراتی بوده😂مثلا یه بار تولد پدرشوهرم بود دوستای همسرمم بودن بحث غذا خوردن و خوش ...

این از همه بدتره تو این موارد من حاضرم زمین دهن واکنه من برم توش