2777
2789
عنوان

عروس بهبهانی ها شدن چطوریه

208 بازدید | 20 پست

من تهرانم خودم وخانوادمم تهران هستن ی خواستگار دارم از دوستان اقوام .که اومده بودن از بهبهان دیدنشون واز من خوششون اومد و خواستگاری کردن .من پسرشون ندیذم راسیتش .ولی بقیه بمن میگن تفاوت فرهنگی زیاده قبولنکنفردا ب مشکل بر میخوری میخواستم بدونم بهبهانی ها چطور افرادی هستن وب عروس چقداهمیت میدن کلا

عالین .خونگرم ومهربون.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منه کوچیکتر به شما نصیحت...

از بهبهانی ها بپرس و تحقیق کن ولی ولی ولی

مهم اون آقا پسری هست که قراره به پای هم پیر بشید

مشاوره قبل از ازدواج و جواب مشاوره لطفا فراموش نشه 

یه مدت هم زیر نظر خانواده ها رفت و آمد داشته باشید عالیه 

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

از منه کوچیکتر به شما نصیحت...از بهبهانی ها بپرس و تحقیق کن ولی ولی ولیمهم اون آقا پسری هست که قراره ...

چشم عزیزم خیلی حرفت حق بود ولی خوب گلم  خودم خیلی دودلم .میترسمچون ی نامزدی ناموفق داشتم میترسم .منرو اوننامزدی خیلی حساسیت بخرج دادم اخرش هم تو زرد ا ز اب در ومد

من نمیرم از تهران .این شرط خانوادمه که تهران زندگی کنیم ه اگر قرارب ازدواجه

با آقاپسر صحبت کن ، یه مشاورم برید با همدیگه

درنهایت اگه دیدی خوشت میاد ازش قبول کن چون در کل آدمهای خوبی هستن

با آقاپسر صحبت کن ، یه مشاورم برید با همدیگهدرنهایت اگه دیدی خوشت میاد ازش قبول کن چون در کل آدمهای ...

این اقواممون که خلی از خانوادشونتعریف میکنه و میگهاز بنام های بهبهان هستن