2777
2789

سلام میخواستم بددنم وقتی ک طلاق میگیرید و بچه به دلایلی پیش پدر میمونه. بچه هاتونو چن وقت یه بار حق دارید ببینید و به چه مدت پیشتون میمونن

طفلی بچه مگه پدر دلسوز ادم میشه

نمیشه ولی خواهرم حتی جایی برای خودش نداره ک بمونه. نمیتونه بچه هاشو با خودش بیاره. کار منم از صب تا شب شده گریه. نمیدونم خواهرم چی میکشه۰😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه ولی خواهرم حتی جایی برای خودش نداره ک بمونه. نمیتونه بچه هاشو با خودش بیاره. کار منم از صب تا ...

خدا ب دل بچه اش رحم کنه. واقعا یتیم میشه بچه بدون مادر. علت طلاق چی بود

اونقدر واجب بود ک بچه رو نابود بکنه،

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خدا ب دل بچه اش رحم کنه. واقعا یتیم میشه بچه بدون مادر. علت طلاق چی بود اونقدر واجب بود ک بچه رو ناب ...

هر روز کارش کتک زدن فحاشی وقتی خواهرمو هر روز میزنه بچه ها میان طرفداریش  اون هارم میزنه. بویی از انسانیت نبرده. هر روز میگفته کاری میکتم خودکشی کنی. برم زن دیگ بگیرم. مادرش هم از خودش بدتر 

هر روز کارش کتک زدن فحاشی وقتی خواهرمو هر روز میزنه بچه ها میان طرفداریش اون هارم میزنه. بویی از ان ...

بی دلیل خواهرتو میزد یعنی خواهرت حرف نمیزد بازم کتک میخورد؟ طفلی بچه ها 

با چنین شوهری ۲تا بجه انداخت پیش ظالم؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

جون خودشو نجات داده فقط

بچه ها رو با گرگ تنها انداخته

خدایا خیلی گریونم  نمیخوام قضاوت کنم بچه بی مادر چیکار کنه خدایا ریشه طلاق رو خشک کن

طفلی بچه مگه پدر دلسوز ادم میشه

تعداد کمی بله

مثلا از آشناهامون طلاق گرفت بچه رو دادن ب پدر الان پدره انقدررر محبت داره میکنه ب این بچه یعنی حاضره بمیره براش حساسه خیلی روش ی انگشت بهش بزنی انگار میخاد خفت کنه تهران سرکاره همیشه زنگ میزنه باهاش حرف میزنه پشت گوشی بوس و اووووو........ غش میره براشا.. انقدم میترسه میگه دنیا رو ازم بگیرن همین بچه رو نگیرن همینو بذارن برا من بسه..

در مقابل یکی دیگه هست ک طلاق گرفته دختره پیش مادره س پسره پیش پدره این پدر معتاده همیشه بچه رو میفرسته ک بره مواد باباشو تهیه کنه بیچاره بچه رو معتادم نکنه خوبه..معلوم نیست آخرش چه بلایی سر پسرش میاره.. همسرشو ک در حد مرگ عذابش داد ک مثل خودش معتادش کنه واسه همین اونم فرار کرد ک طلاق بگیره دیگه..

بی دلیل خواهرتو میزد یعنی خواهرت حرف نمیزد بازم کتک میخورد؟ طفلی بچه ها با چنین شوهری ۲تا بجه انداخت ...

کارش تحقیر خانواده ما بود گرچه خودش هیچ گوهی نیست. نمیخواد بیشتر از این بچه هاش ب خاطرش کتک بخورن. خودشم افسرده شده میگ برگردم قرص میخورم تموم شه. مجبوری طلاق میگیره مگرن هیجکس دلش نمیاد بچه شو رها کنه. من ک خالشم هر روز کارم گریه اس ولی طلاق بهترین راهه براشون. 

جون خودشو نجات داده فقطبچه ها رو با گرگ تنها انداختهخدایا خیلی گریونم نمیخوام قضاوت کنم بچه بی مادر ...

با بچه ها کار نداره خواهرمو عداب میداد ک خواهرم دق کنه. تو کتک کاریش اونارم میزده مگرن حالت عادی دختراشو دوست داره. 

کارش تحقیر خانواده ما بود گرچه خودش هیچ گوهی نیست. نمیخواد بیشتر از این بچه هاش ب خاطرش کتک بخورن. خ ...

بخدا منم دارم ب حال بچه هاش گریه میکنم بگو روزه سکوت بگیره رو سر بچه هاش وایسته

بخدا منم دارم ب حال بچه هاش گریه میکنم بگو روزه سکوت بگیره رو سر بچه هاش وایسته

ابجیم سکوت میکنه این عوصی یه. هرجور فکر کنی عوصی یه همه رو به جون هم میندازه هرجا ببینه از طرف ما باهم خوشیم خون ب پا میکنه همه با ناراحتی میرن خونشون. به شدت حسوده ادم بشو هم نیست خیلی کوتاه اومده خواهرم.دخترش همش میگفت مامان طلاق بگیر برو تا زیر دستش نمردی بزرگ شدم میام پیشت

ابجیم سکوت میکنه این عوصی یه. هرجور فکر کنی عوصی یه همه رو به جون هم میندازه هرجا ببینه از طرف ما با ...

هییی خدایا اون بچه چی میدونه طلاق چیه

نمی خوام قضاوت کنم فقط از ناراحتی دارم گریه میکنم ک چ روزگاری در انتظارشونه

ابجیم سکوت میکنه این عوصی یه. هرجور فکر کنی عوصی یه همه رو به جون هم میندازه هرجا ببینه از طرف ما با ...

بخواهرت بگو عوصی بود بجه نمیاوردی یا حداقل یکی میاوردی

اون موقع عوضی نبود الان یادش اومده شوهره ادم نیست و عوصیه

بگو پای کاری ک کردی بمون

نصیحتش کن گناه دارن بجه هاش