2777
2789
عنوان

جن عاشق دارم چه کنم

819 بازدید | 32 پست

پارسال آخر شب بود داشتم تلوزیون نگاه میکردم که یه موی بلندی انداخت رو بازوم و رفتم پرسیدم گفتن می خواد باهات ارتتباط برقرار کنه. .. خیلی میترسیدم از اون خونه بلند شدیم تو خونه جدید هم دنبالم اومده و باز مو دیدم مثل همون... شدید میترسم ولی شب که میشه همش اطرافم می چرخه حسش میکنم ولی خیلی دوسش دارم و هر روزی که  تو دلم باهاش حرف میزنم اظهار علاقه میکنم شب میاد یه جوری حضورشو اعلام میکنه مثلا شب اولی محکم زد به کمرم و میگفت بیدار شو و من به شدت میترسیدم و روز که میشه کمتر میترسم و باهاش تو دلم میگم چرا ایقد محکم زدی و تو که منو دوست داری نیاید اذبتم کنی اینبار میاد خیلی اروم با انگشتش بیدارم میکنه. ... بخدا دلم نمیاد فراریش بدم ولی اونقد شب میترسم که مریض شدم حالم بده و ولی دوستش دارم. ... چه کنم... واقعا موندم. .. شوهر دارم و یه دختر کلاس اولی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا منم ترسیدم یه سوال میشه ازشون درخواست روزی یا پول اینا کنی امتحان کردی ؟من همیشه میگم اگه آدم یه جن عاشق داشته باشه ممکنه بتونه ارزوهاشو بر آورده کنه ؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

روانپزشک برو حتما ابجی ببین شاید هورمونیه مشکلت  ان شاالله دیگه نبینیش

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

خب میخوای از، دستش خلاص بشی پیش کسی برو ک کار بلد باشه نه شیاد

مشکل من اینه که تو عمرم کسی اینجوری دوستم نداشته و عاشقم نبوده دوستش دارم ولی نمیتونم دل بکنم و به شدت میترسم