hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1984 عنوان شب ولادت قمر بنی هاشم ابوالفضل عباس هست حاجتتو از اقا بخواه 130 بازدید | 12 پست شب ولادت قمر بنی هاشم ابوالفضل عباس هست حاجتتو از اقا بخواهاقارو ب مادر و پدرش قسم بدیم ک امشب دست رد ب سینه مون نزنه 🥺🙏نفری سه تا حمد بخونیم هدیه ب مادر اقا اجرتون با ابوالفضل عباس شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙 1403/11/15 | 01:18 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزاد_ن عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7871 یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ ۱۳۳مرتبه بخونید برای توسل به حضرت عباس 🌹
000raingirl000 عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 2351 دوستان محتاج دعا💖 یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1984 انشالله خدا حاجت روات کنه گلم 🥺🙏انشاالله ممنونم گلم شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙
elina_2006 عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 1012 یا حضرت عباس تو رو به مادرت قسمت میدم ایندفعه دیگه رومو زمین نندازی به جان مادرت ام البنین گرفتارم و امیدم به خدا و اهل بیت هستشدعا کنید برام دعای غریبه مستجابه شاید خدا صداتونو شنید
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27602 یاااحضرت ابولفضل قربونت برم شفام بده بچمو بسلامتی بدنیابیارم خونه وماشین و جیب پرپول.. هم به ما هم به تمام مردم کشورم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1984 یا حضرت عباس تو رو به مادرت قسمت میدم ایندفعه دیگه رومو زمین نندازی به جان مادرت ام البنین گرفتارم و ... انشاالله هرچی از خدا میخایی امشب اقا واسته بشه حاجتتو بگیری گلم 🥺 التماس دعا سه تا حمد برابره با ختم قران بخون و هدیه کن ب مادر اقا انشاالله حاجتتو بگیری شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27602 برا شفا بچتون حمد میخونم انشاالله حالشون خوب بشه 🌹🔗 بچم طوری نیس که من خودم صرع دارم باردارم بچم میخام بسلامتی بدنیا بیاد عزیزدل هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1984 بچم طوری نیس که من خودم صرع دارم باردارم بچم میخام بسلامتی بدنیا بیاد عزیزدل ببخشید من بد متوجه شدم انشاالله بسلامتی بچه تون ب دنیا بیاد 🌹✨معذرت 🙏 شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙
elina_2006 عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 1012 انشاالله هرچی از خدا میخایی امشب اقا واسته بشه حاجتتو بگیری گلم 🥺 التماس دعا سه تا حمد برابره با خت ... خدا کنه چقد گریه کردم امشب واقعا از ته دلم صداش زدم کاش جوابمو بدهحاجت رواشی عزیزم