2777
2789
عنوان

بعضیاتون واقعا خیلی

329 بازدید | 36 پست

عصبی و بد دهن هستید 

چخبره بابا ؟ آروم!

اکی مجازیه نمی‌بینیمت حرفات و که می‌خونیم یه چیزی هست ب نام شخصیت!

بعضیا هم که کلا رد دادن درمورد چیزی که اصلاااا فهم و درک ندارن نظر میدن تو با خودت نمیگی اون بنده خدا به مشاوره الکی تو گوش بده زندگیش بهم بریزه؟

یا بعضیا هم که تبااااه!

طرف داره از گرفتاریش میگه این میاد نمک رو زخمش میپاشه میگه اتفاقا من اصلا این مشکل و ندارم! من خیلی خوشبختم تو این مورد ! و . . .

نمک رو زخم اون بنده خدا میزنی فقط الان خوشحالی دیگه ؟ مدال پزی بودن مال تو 

ا‍ندکی_ تفکر 

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا بعضی تاپیک میزنی سرزنشت میکنن یا مسخرت میکنن یا

من نمی‌دونم چه فکری با خودشون میکنن که دلمیشکونن

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

بابا از نی‌نی سایت چه توقعی داری؟ این‌جا اکثرا می‌گن درس و اینا رو ول کنید دنبال شوهر باشید شوهر خوب ...

خیلیا رو حرف نی نی سایتیا یه مسئله ای رو میبرن جلو .. این خیلی بده 

بابا از نی‌نی سایت چه توقعی داری؟ این‌جا اکثرا می‌گن درس و اینا رو ول کنید دنبال شوهر باشید شوهر خوب ...

میبینی تاپیکای دخترایی ک میگن شوهر میخوایممم

یا میگن حاضرم هرکاری کنم فقط ازدواج کنم‌‌..میپرسن چند سالته طرف میگه ۲۰😐

اینجا همه دنبال شوهرن و واقعا متاسف میشم میبینم

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

من نمی‌دونم چه فکری با خودشون میکنن که دلمیشکونن

دقیقا

خیلی راحت بی احترامی میکنن و تحقیر میکنن

مثلا تاپیک دردودل میزنی میان مسخرت میکنن

میبینی تاپیکای دخترایی ک میگن شوهر میخوایمممیا میگن حاضرم هرکاری کنم فقط ازدواج کنم‌‌..میپرسن چند سا ...

حالا من خودم نمیگم شوهر بده 

شوهر خوبه 

به وقتش 

آدم به یه درکی برسه ازدواج کنه خوبه 

دقیقاخیلی راحت بی احترامی میکنن و تحقیر میکننمثلا تاپیک دردودل میزنی میان مسخرت میکنن

یا خیلی حرف زو بزرگ میکنن تا یچی میگی فقط میگن طلاق میگن با ما همچین رفتاری نمیشه نمیتونم همون لحظه طلاق میگیرم 

دقیقاخیلی راحت بی احترامی میکنن و تحقیر میکننمثلا تاپیک دردودل میزنی میان مسخرت میکنن

بعضیا واقعا بی رحمن یکی بود عشقش فوت شده بود این نشسته باهاش بحث می‌کنه چجوری امکان داره خانوادت از رابطتت خبر داشته باشن؟ حالا ول نمیکنه 

خب بابا ساکت شو دیگه نمی‌بینی عزا داره 

یا خیلی حرف زو بزرگ میکنن تا یچی میگی فقط میگن طلاق میگن با ما همچین رفتاری نمیشه نمیتونم همون لحظه ...

طلاق که هیچی تا میگی شوهرم چصیده میگه وای طلاق 

یا خیلی حرف زو بزرگ میکنن تا یچی میگی فقط میگن طلاق میگن با ما همچین رفتاری نمیشه نمیتونم همون لحظه ...

دقیقا

نسخه میپیچن برای زندگی بقیه ..اگه طرف اون کارو انجام بده اصلا ممکنه زندگیش سیاه بشه

من واقعا هیچوقت تو این تاپیکا نظر نمیدم میگم یه وقت حرفم رو اجرا کنه و بد بشه براش گناهش گردن منه