2777
2789
عنوان

بعضیاتون واقعا خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست
دقیقانسخه میپیچن برای زندگی بقیه ..اگه طرف اون کارو انجام بده اصلا ممکنه زندگیش سیاه بشهمن واقعا هیچ ...

یه بنده خدا تعریف میکرد رو حرف نی نی سایتیا طلاق گرفته و الان زندگیش داغونع

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

طلاق که هیچی تا میگی شوهرم چصیده میگه وای طلاق

از بی فکریه... از بچگیه

بعضیا اسم نی نی سایت و گذاشتند دارک وب اینجا همینه اعصاب فولادی می خواد هرزگاهی چک کردنش

...Don't judge situation , you've never been in

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا به طرز عجیبی کاربرهای قدیمی و حرفاشون تو تاپیک های قدیمی رو میبینم همشون فرهیخته بودن... باسواد و با معلومات و از همه مهمتر مودب 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
از بی فکریه... از بچگیهبعضیا اسم نی نی سایت و گذاشتند دارک وب اینجا همینه اعصاب فولادی می خواد هرزگا ...

خیلیا هم هستن میان اینجا مسخره بازی درمیارن عمساشو توی چنلای تلگرام و یوتوب و اینا پخش میکنن مسخره میکنن 🚶

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

اره والا من تاپیک زدم که شیر دادن عصبیم میکنه نمیدونم چرا کسی مثل من بوده؟

اومدن میگن میخوای خودتو راحت کنی شیرخشک بدی

یا ما شیر دادن عشقمون بود با شقاق مقاق شیر میدادیم

یا اصلا ما بچه اوردیم بخاطر شیر دادن

چاقو‌گذاشتم زیر گلوشون تا هرچرتیو بگن

خب مگ من میگم شیر بده؟ میگم منو چرا عصبی میکنه کسی بوده اینشکلی😨😨😨😨😩😩

مامان دوتا گل پسر

تعداد زیادیشون منفی نگرن ، مثلا گاهی پیش میاد راجب یه موضوعی تحقیق میکنم تاپیک میاد بالا از نی نی سایت ، نشده تا حالا از چیزی راضی باشن حالتو نگیرن ، راجب سشوار چرخشی سرچ کردم تو تاپیکش همه بد گفته بودن ، راجب پروتیین  راجب یه وسیله یا هر چی کلا نظرشون منفیه 

اگرم سوال زنونه داشته باشی، که برادرا میان برات توضیح میدن

نگو برادرا بگو آقایون حامله سایت

حرفت خیلی حقه واقعاالان واسه همین تاپیکی که زدی همون ها میان حرف مفت میزنن و بهت میپرن

بزار بیان بپرن این همه دل شکوندن منم روش 

فقط این مدت طولانی که تو سایت بودم دلم نیومد این و نگم چون بعضیا واقعا شور یه چیز و در میارن 

نمیدونم چرا به طرز عجیبی کاربرهای قدیمی و حرفاشون تو تاپیک های قدیمی رو میبینم همشون فرهیخته بودن... ...

تاپیکای ۹۸الی۱۴۰۰ عالی بودن