زن بسیار بسیار مهربون و دلسوزیه هر چی تو خونش باشه نصفشو میده به من ، ولی از ساعت ده شب به بعد اصلا نباید هیچ صدایی باشه واحد بغلیمون هستن میگه دخترم شبا باید ساعت ده بخوابه بره مدرسه مثلا اگه ساعت یازده بخوابه فردا صبحش نمیره مدرسه ، امشبم تلفن شوهرم زنگ خورد ، تلفن کاری بود و ی خورده حرف زد اومد گفت صدا تون میاد ، میخوایم بخوابیم ، خیلی دوست دارم جوابش رو بدم ، حالا ما اصلا رفت و آمد نداریم با هیچ کس اگه واسمون مهمون میآمد این میخواست چکار کنه؟ وقتی یاد خوبی هاش میفتم زبونم لال میشه بگید چکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ده شب به بعد باید سکوت بشه به نظرت چه واکنشی نشون بدم
والا خیلی سخته، بلکه مهمون داشتین، بلکه خدای نکرده بچت مریض شد، کلی بلکه های دیگه، یعنی اینقد صدا واضح میاد و میره؟؟ رسما براتون حکومت نظامی راه انداخته، من جات بودم میگفتم والا ما که بی سر و صدا و بی آزاریم، اما شوهرم از دست تعیین تکلیف و حکومت نظامی شما بسیار عصبانی هس که تو خونه خودمون نمیتونیم که از ساعت ده لال مونی بگیریم به خاطر خاب بچه همسایه، بگو رسما روزه سکوت کم مونده بگیریم
منطقی فکر کن به نظرم اگه خیلی صداتون بلنده که باید رعایت کنید واقعا چه بچه مدرسه ای باشه چه نباشه اگه صداتون بلند نیست که همسایه ها بشنون پس شاید دنبال بهونس و خیلی دیگه گیره
یعنی صدای یه تلفن میره واحد کناری جلل خالق منطقی فکر کن به نظرم اگه خیلی صداتون بلنده که باید رعایت ...
نه ما اصلا صدا نداریم بعد کلا با همه مشکل داره هر شب در خونه یکی میره، ما رفت و آمد اصلا نداریم تلویزیون روشن نمیکنیم شبا شوهرم زود میخوابه خودم دیر میخوابم ولی تو اینستام و ساکتم