2777
2789
عنوان

کرم روشن کننده چگین

64 بازدید | 6 پست

این کرم میگن خیلی قدیمی و گیاهیه تو نی نی سایت خیلی تعریفش و میکنن عمم خریده یک هفتس استفاده میکنه صورتش خیلی صاف و روشن شده کسی استفاده کرده؟بنظرتون عوارض نداره؟؟قیمتشم ارزونه ولی زیاد تعریفش و میکنن میگن عوارضم نداره حالا اگ کسی استفاده کرده راضیه بگید لطفا

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

سلام عزیزم عمرتون هنوز استفاده میکنن؟ پوستشون سفید شده ؟

سلام گلم

ولا نمیدونم هنوز استفاده میکنه یا نه ولی اونموقع میزد پوستش خیلی سفید و صاف شده بود لپاشم همچین صورتی شده بود انگار رژ گونه زده بود خیلی خوب بود

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت استفاده نکردی ؟

نه پیدا نکردم بخرم

تو دیجیکالا و با سلام هست یعنی اونا اصل نیستن؟

احتمالا اصل باشن