2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بزرگه خيلي درد داره... نميدونم😶شايد چيزي نيش زده ولي خارش اينا نداره فقط درد ميكنه وقتي دستمو ...

کمپرس آب گرم بزار با صابونم بشورش فوری چرکشو میکشه بیرون یه قابلمه آب داغ کن دستتو بگیر رو بخارش یا سیر نصف کن ببند رو جوشه یا یکم عسل بزن ...پیش میاد من از اینا رو چونه ام زده بود از قیافه انداخته بودم یه جور ویروس باکتریاییه که یکی از دلیلاش عفونت فولیکول یا برگشت مو میشه گفت

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
کمپرس آب گرم بزار با صابونم بشورش فوری چرکشو میکشه بیرون یه قابلمه آب داغ کن دستتو بگیر رو بخارش یا ...

نه نه سیر نزن میسوزونه پوستو

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
وای خوب شد گفتی بچه مردمو ناقص نکنم 🤤🤤🤤🤤

من یبار داداشم گفت سیر بزن زودی خوب میشی منم زدم صبش دیدم دوتا تاول بزرگ زده جاشم موند خداروشکر روپام بود😁😁😁😁😁

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
من یبار داداشم گفت سیر بزن زودی خوب میشی منم زدم صبش دیدم دوتا تاول بزرگ زده جاشم موند خداروشکر روپا ...

حالا چرا سیر؟

من یه مقاله تو سایت عطارک خونده بودم که وقتی گوش درد داری، یه حبه سیر بزار روو گوشت تا درد خوب بشه، ولی در مورد خاصیت ضدعفونی و آنتی بیوتیک سیر چیزی نخوندم🤓

حالا چرا سیر؟ من یه مقاله تو سایت عطارک خونده بودم که وقتی گوش درد داری، یه حبه سیر بزار روو گوشت ت ...

من شنيدم ك سير خيلي ضدعفوني كننده خوبيه

گوش دردو نميدونستم سير خوب ميكنه

حالا چرا سیر؟ من یه مقاله تو سایت عطارک خونده بودم که وقتی گوش درد داری، یه حبه سیر بزار روو گوشت ت ...

چون دقیقا همون دو خاصیتو داره که گفتی

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏