خودم پوستم داغونه به شدتی بدم از خودم میاد نمیتونم جلو اینه برم مشکله هورمونی دارم داروهاش بهم نمیسازه هزاران بار دکتر رفتم نتیجه نکرفتم تازکیا دکتر رفتم بهم گفت احتمالا بعد از اینکه بچه بیاری هورمونات تنظیم میشن حالم از خودم به هم میخورا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اول اینکه تازه زایمان کروم وشکمم هرکاری میکنم اونطورکه بایدکوچیک نمیشه ودوم اینکه اعصابم بابت پسرم خورده شبااذیته.سوم اینکه احساس میکنم اونطورکه باید درحق بچه هام مادری نمیکنم البته کوتاهی نمیکنم ولی بعداززایمان تندمزاج شدم
اول اینکه تازه زایمان کروم وشکمم هرکاری میکنم اونطورکه بایدکوچیک نمیشه ودوم اینکه اعصابم بابت پسرم خ ...
عزیزم اینا همش میگذره به خودت سخت نگیر مطمن باش مامان خیلی خوبی ولسه بچت هستی طول میکشه تا بدنت برسه به قبل از بارداریت ولی نگران نباش یه کم که بگذره همه چی رو به راه میشه خواب بچه،تنظیم میشه