من دوست دارم با کسی ازدواج کنم انقدر باعرضه باشه اصلا از کسی کمک نگیره
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
عزیز دلممممم غصه نخور منم همین طور بودم همه ی خرجارو شوهرم از جیب خودش کرد اون موقع ها تاراحت بودم ولی الان بهش افتخار میکنم که خودش همه کارارو کرد فقط دعا کن کنار هم خوشبخت باشید
ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداروشکر کن شوهر من هم جشن هم عروسی رو خودش گرف بدون اینکه یه هزاری ازباباش بگیره زبون ادم درازه مونده از بعضی خواسته هات بگذری و عروسی کم خرج تر بگیری ولی بزار فقط خود شوهرت خرج کنه
ناراحت نباش خدا بزرگه و اصلا اميدي به خانواده همسر نداشته باش فقط انگاري مي خوان پسرشونو از سرشون باز كنن خالا بعد عزيز مي شه هي بيان سرك بكشن تو زندگيش
غصه نخور شوهر منم پدر نداشت مرد خونه بود خرج عروسیشو خودش داد خرج عروسی داداشش روهم داد. حتی الانم داره کمک داداشش میکنه وضع مالیشم معمولیه
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"