2777
2789

با وجود دو بچه ۳ و ۷ساله؟ بیشتر نگران تنهاییه بچه هامم . و اینکه خودمم تنها میشم و بی اعصاب . این دو تا خیلی برام مهمه . ولی شهر خودمون امکان پیشرفت زیاد نیست و کار کمه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم نظرم هست پیش خانواده بمونولی چون بچه داری ،بخاطر آینده ی بچه هات برو

دقیقا حرف دلمو گفتی . شوهرم هم ازم مشورت خواست .گفت بچه ها سختشونه و محروم میشن از خانواده هامون . منم گفتم درسته ولی بچه هامون آینده هم میخوان.  اونم توی این مملکت  و گرونی هاش . کلا ناراحتم 

خب معلومه

نزدیک خانواده با حقوق یک سوم

شوهر خواهرم کارش تهران بود و خونه خواهرم تبریز

بچه کوچیکه اش الان ۱۴ سالشع ولی وقتی کوچیکتر بود هر بار که باباش میرف تهران این بچه تب میکرد

الانشم تاثیرشو تو اخلاق و شخصیتش گذاشته

خواهرمم اعصابش داغون شده

اگه امکانشو دارین با شوهرت برین هر جا که رفت

منم این کارو کردم ولی برای ۲ سالاومدم تهرانولی خب خییییلی سخته دوری شلوغی آلودگی همه چی بده و دارم ب ...

دو سال کارتون تموم شده که دارید برمی گردید یا بخاطر خستگیتونه که دارید میرید؟ 

خب معلومهنزدیک خانواده با حقوق یک سومشوهر خواهرم کارش تهران بود و خونه خواهرم تبریزبچه کوچیکه اش الا ...

نه منظورم خانواده خودمه . مامان بابام خواهرم . وگرنه که آره هر جا شوهرم باشه منم همونجام

دو سال کارتون تموم شده که دارید برمی گردید یا بخاطر خستگیتونه که دارید میرید؟

از اول با یه دیدگاه ۲_۳ ساله اومدیم که تا بچه نداریم اینجا باشیم

شوهرم دوس نداره دیگه ادامه بده میگه خسته شدم 

منم باردارم و بهترین زمان برای اسباب کشیم ۳ ماهه دومه

دیگه تصمیم گرفتیم نهایتا ۵ ماهگی برگردیم

از اول با یه دیدگاه ۲_۳ ساله اومدیم که تا بچه نداریم اینجا باشیمشوهرم دوس نداره دیگه ادامه بده میگه ...

دقیقا وقتی بچه میاد تازه میفهمی غربت چقدر سخته . من قبلا هم شهر غریب بودم . تا بچه نداشتم یه جوری خودمو سرگرم میکردم . بچه که اومد سختی هام زیاد شد ولی به سختیییی تحمل کردم .بچه دوم اومد و من دیگه رسما نصف بیشتر سال رو خونه پدر مادرم بودم و هر دو هم من و هم شوهرم انگار طاقتمون طاق شد کم آوردیم.  و شوهرم از شرکتشون راضی نبود و  ول کرد اومد . الان دو سال گذشته و  کار بهتری با حقوق بهتر اونجا  بهش پیشنهاد شده و مردده بریم یا نه .منم منطقی که فکر میکنم میبینم دوره سختیم که بچه هام کوچیک بودن و منم دست تنها بودم گذشته الان اگه نرم شاید بعدا پشیمون بشم چون بچه ها بزرگتر شدن و  زندگیم آسونتر شده  . اما از طرفی چون راه دوریم و دخترم مدرسه میره چندین ماه اونجا حبس میشم . و فقط عید و تابستون میتونم برم خانوادمو ببینم. خیلی سخته کلا