roya_gh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1608 عنوان کسی گوشیش تو آب افتاده 61 بازدید | 3 پست غروب دخترم گوشیمو انداخت داخل ظرفشویی توی قابلمه پر آب حالا گوشیم رفته رو حالت هنذفری زنگ میزنم به کسی صدا نمیره و نمیاد باید بذارم رو بلندگو تا صدا بیادکسی این مشکل رو داشته که بعد چند روز گوشی خودش خوب بشه؟ یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است 1403/11/14 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 124153 سریع بک اپ بگیر سشوار بگیر اگه توی مانیتور خط افتاد خاموش کن داره میسوزهیک ماه قبل گوشی دم دستی ام افتاد توی سینک و همین روند براش پیش اومد خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️
roya_gh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1608 سریع بک اپ بگیر سشوار بگیر اگه توی مانیتور خط افتاد خاموش کن داره میسوزهیک ماه قبل گوشی دم دستی ام ا ... ن هیچی نشده خشکش کردم فقط صدا موقع مکالمه نمیاد باید بذارم رو بلندگو یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 124153 ن هیچی نشده خشکش کردم فقط صدا موقع مکالمه نمیاد باید بذارم رو بلندگو توی سوراخ های اسپیکر فوت محکم کن و سشوار بگیر خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️