2777
2789

میشه توی گوگل بزنین س.ایت م.ادران 

تاپیک از قبل بدتر شدش رو ببینین نظر بدین نمیشه توی سایت لینک گذاشتی و عکس برای همین اون سایت گذاشتم

مبارکه 

ببین بینیت از نیمرخ خوب در اومده و از جلو پهن دیده می‌شه که این طبیعیه واقعا چون بینیت هنوز ورم داره و این ۶ تا ۱۰ ماه طول می‌کشه تا کاملا ورمش بخوابه 

شما چسب بزن حتما تا پنج شیش ماه 

کاربر قدیمی 🌹🌱 

مبارکه ببین بینیت از نیمرخ خوب در اومده و از جلو پهن دیده می‌شه که این طبیعیه واقعا چون بینیت هنوز و ...

واقعا خوب شده؟

اصلاح تغییری داشته؟

درمان اش که جواب نداد

دردش خیلی هست یعنی جوش نخورده اصلا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خوب شده؟اصلاح تغییری داشته؟درمان اش که جواب نداددردش خیلی هست یعنی جوش نخورده اصلا؟

بله خوب شده زمان بده شما 

بعدش دردش طبیعیه ولی اگر بیشتر از پنج روز دیگه طول کشید دیگه برو دکتر 

کاربر قدیمی 🌹🌱 

بله خوب شده زمان بده شما بعدش دردش طبیعیه ولی اگر بیشتر از پنج روز دیگه طول کشید دیگه برو دکتر

دیروز دکتر بودم گفتم درد دارم خیلی 

گفت جوش خورده یعنی گفتم نمیدونم 

تقویت میشی گفتم آره 

دیگه هیچی نگفت 

روی بینی درد داره یا فک بالا میسوزه تیر میکشه میخاره همششششش تنفس که داغونه

دیروز دکتر بودم گفتم درد دارم خیلی گفت جوش خورده یعنی گفتم نمیدونم تقویت میشی گفتم آره دیگه هیچی نگف ...

طبیعیه دردش کلا بعد هنوز هم ورم داره 

ببین اگر سقف دهنت میخاره یا میسوزه شربت دیفن هیدرامین بخور بعد زیاد سرت رو خم نکن چسب هم بزن تا فرمش عوض نشه 

کاربر قدیمی 🌹🌱