2777
2789
عنوان

سلام به همگی عضو جدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 57 پست
عضويتمون باهم 😍 منم چند ماهه معتاد شدم امروز عضو شدم ديگه 😂😂

آوره😍منم همینطور

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش اومدی عزیزم😍 منم بعد چن سال مهر عضو شدم😍

میسی 😚

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
خوش اومدى

متشکرم 😚

آآآآع مگه از کی نی نی سایت بوده

من از ۸۸ بودم فکر میکنم یکی دو سال قبلش شروع شده.اون موقع ها یه صفای دیگه داشت یادش به خیر...تازه هم زمان مامی سایتم میرفتیم.اون جا که بری تو اشپزی از مبتدی تبدیل به اشپز ماهرمیشی

یه سوال وقتی تو یه بحث دیگه شرکت کردم و ازش اومدم بیرون چجوری بازم اون بحث رو پیدا کنم؟؟!اخه تازه امروز عضو شدم بلد نیستم😑😑😒

پسری که انظباطش 20بشه دیگه پسر نیس یه دختر خانم ناااازززههه😜😁