2777
2789

قسط میدم بریدم نه می تونم بخاطر بچه هام خودکشی کنم یعنی تاالان هیچ سفری تفریحی باشوهرم نرفتمه هیچ روز خوشی نداشتم ولی چیکار کنم به فکر بچه هامم  شب میلاد آقای ابوالفضل عباسه برام دعا کنید

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خدا بخواه 

دعای روزی بخون 

روزی ۳۰۸ مرتبه یا رزاق و بگو 

روزی ۵۰ آیه سوره قرآن بخون 

تو خونه اهنگ نزار 

تو خونه داد و فریاد راه نندازید 

تو حمام و زیردرخت  ادرار نکنید با روسری برین توالت 

تو تاریکی غذا نخورین و با بسم الله غذا رو شروع کنید و با الحمدلله تمام کنید

شکر خدارو تو هرموقع از زندگی ب جا بیارین 

هرموقع یه چک و پاس میکنین از خدا تشکر کنید 

ببین خدا چطوری ب مالت برکت میده

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

از خدا بخواه دعای روزی بخون روزی ۳۰۸ مرتبه یا رزاق و بگو روزی ۵۰ آیه سوره قرآن بخون تو خونه اهنگ نزا ...

چله بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم خیلییییی حاجت میده 

تایپیک زدم درموردش بخون 

رد خور نداره 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔