2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینستا ندارم

از تلگ رام هم استفاده نمیکنم

فیسبوک میرم

ولی واقعا کار احمقانه ای کردن

همون تل و اینس تا رو با سایفون و هات اسپات و ... میتونن برن خوب

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
نه چون دلیلش دلیل خوبی نیست،اگه قبل از این جریانات این کارو میکردن مشکلی نبود اما الان!!!!!

من به جریان هاکارندارم اماواقعااینستاگرام شورشودراورده بودن ازبس عکس هاو.....بدمیزاشتن خیلی اززندگی هایابهم خوردن به خاطرهمین شبکه ها

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
من به جریان هاکارندارم اماواقعااینستاگرام شورشودراورده بودن ازبس عکس هاو.....بدمیزاشتن خیلی اززندگی ...

آره بابا کم توهمین نی نی سایت تاپیک زده میشه درباره ش؟؟

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .