2777
2789

دوستان  دوستم از م خواسته این سوال مطرح  کنم دوستم میگه اگه خانمی باشه که نسبت خونی نزدیک داشته باشه بعدش به همسرش خیانت کنه باید چه کار کرد آخه همسرش فوق العاده مظلوم بعد چه جوری باید به همسر اطلاع داد که بفهمه زنش داره خیانت میکنه چه جوری باید گفت که نسبت خونی داره نمی توانه واضح به شوهر بگه زن هم چهل وخرده ای داره با پسر دایی خودش خیانت میکنه چه جوری به‌طور ناشناس میشه به شوهر اطلاع داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودش میتونه نصیحتشون کنه به هر طریقی که تاثیر داره ، این که به همسرش بگه ممکنه اصلا سوءتفاهم باش ...

خودش نمی توانه نصیحتش کنه خیلی به خانم گفته اصلا کاری که داری میکنی اصلا قشنگ نیست ولی زن تحت تاثیر حرف قرار نمیگیره