2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید مای بی بی بچت و هم اینجا باز میکردی بحثشو؟!!!

این یه عادته که طبیعیه خطرناک نیست صد درصد اینو باید بدونی!

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

من بچه ندارم ولی خیلی معذرت میخوام ..بلانسبت توو و  نینی و همگی خانمای اینجا  ....یه سگ دارم وقتی پیپی میخواد بکنه هی میاد یواشکی از پت دیوار منو میپاد چیکار میکنم حواسم بهش هست یا نه؟هی میره تو تراس دوباره هی برمیگرده از پشت دیوار یا اباژور منو نگاه میکنه خلاصه چندین بار میره و میاد و منم خودمو به ندیدن میزنم ولی میفهمم که پی پی داره ...میره تو لگن دسشوییش کارشو میکنه و از همونجا بهم میفهمونه پی پی کردم ...فهموندنشم اینطوریه دمشو میبره لای پاهاش ..خلاصه من پامیشم میرم میشورمش قشنگ ..اب دستو پاهاشو میگیرم....منتظرم وامیسته من قشنگ همه جارو ابکشی کنم بعد با حولش خشکش کنم و بدو میره روصندلیه میز توالتم واسع سشوار ....روزی سه چهار بار کارمونه ..حتی جیش کردن ...بعضی وقتا حسم نمیکشه سشوار کنم اخه چندبار در روز اخه ....انقدر رو صندلی میشینه تا دلم بسوزه برم سشوار کنم ..عاشق سشواره ...زیر بادش لم میده چرتش میگیره ...عاشق هوش زیادشم دقیقا مث انسان میفهمه فقط صحبت نمیکنه ...بیرونم که میبرمش برگشتنیی به خونه یکراست خودش میره تو حموم ..اننقدر وامیسته تا من للباساموعوض کنم برم بشورم و باز همون خشک کردن و بدو سمت سشوار دوییدن ...گفتی پی پی یاد حرکات  بچم  افتادم ..ببخشید بی موقع این حرفو زدم قرانو قسم میخورم بدون قصد ونیت اینارو گفتم ..هر چند سگه ولی واسه من عزیزه و جونمه و بدون بودنش میمیرم در این حد عاشقشم ..بچه ی منه .بازم عذر میخوام

دوسالو نیمشه آخه مادرم میگه عجیبه اصلا حس اذیت شدن نداره

همه ی بچه ها مثل هم نیستن 

بچه ی شما هم شاید اون لحظه حس بازی وشیطنت به خودش میگیره دوست داره دنبالش کنید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
من بچه ندارم ولی خیلی معذرت میخوام ..بلانسبت توو و نینی و همگی خانمای اینجا ....یه سگ دارم وقتی پی ...

نه عزیزم ناراحت نشدم متوجهم مثل بچت میمونه

دختر من دوسال و نیمشه سه متر زبون داره ولی همکاری نمیکنه اصلا واسه از پوشک گرفتن بهش میگم موقع پی پی نرو پشت پرده برو جلوی سرویس که ببرمت میگه نه پشت پرده میرم

همه ی بچه ها مثل هم نیستن بچه ی شما هم شاید اون لحظه حس بازی وشیطنت به خودش میگیره دوست داره دنبالش ...

آره فرارش از شیطنتو بازیه حتی وقتی هم میبرم میشورمش میاد بیرون باز فرار میکنه یواشکی نگاه میکنه ببینه دنبالش میرم یا نه 

ولی من میگم چرا وقتی تو پوشک کثیف میمونه اذیت نمیشه اخه این‌ یه حس طبیعیه که ادم اذیت بشه

آره فرارش از شیطنتو بازیه حتی وقتی هم میبرم میشورمش میاد بیرون باز فرار میکنه یواشکی نگاه میکنه ببین ...

عزیزم😍

چون دوست نداره وقتش رو تو دستشویی هدر بده تحمل میکنه تا بیشتر بازی کنه😂

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست