2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه ناراحتت نمیکنه سوالم میخواستم بپرسم آیا همه تبریزیا از فارسا بدشون میاد؟دیروز یه کامنت گذا ...

چ ربطی داره

ما همه ترکیم ی زنداییم بچه تهران

همونقدر ک اون احترام میزاره مام میزاریم

اینیم ک میگن بدمون میاد بخاطر اینه ک ب لهجشون میخندن

خودمن14ساله یزدم اولا چقد مسخره میشدم ولی الان ک لهجه ندارم ارتباطم بهتر شده

مژه کارم :) دختری از تبار ترک  

عزیزم اگه ناراحتت نمیکنه سوالم میخواستم بپرسم آیا همه تبریزیا از فارسا بدشون میاد؟دیروز یه کامنت گذا ...

کلا همچین دیدگاهی هست، تو خود قوم هم اختلاف وجود داره چه برسه بین چند تا قوم

چون روانی هستن من که همه ترکا باهام اوکی هستن خودم کوردم اصالتن ولی خانوادم و خودم تهران به دنیا اوم ...

یعنی شما با ترک ها روابط خوبی داری؟

یا فقط با فارسا دشمنی دارن؟

من به یکیش گفتم ولی من وطن و هموطنمو دوست دارم عاشق اینم باهاتون حرف بزنم و از فرهنگتون غذاهاتون و لباساتون برام بگین گفت ما هیج نقطه مشترکی با شما نداریم ما فارس نیستیم دشمنیم و از این حرفا

چ ربطی دارهما همه ترکیم ی زنداییم بچه تهرانهمونقدر ک اون احترام میزاره مام میزاریماینیم ک میگن بدمون ...

من‌تا حالا با هیچ ترکی ارتباط نداشتم ولی واقعا ربطشو نفهمیدم چون فکر نمی‌کردم اینجوری حرف بزنن

خواستم ببینم همه همچین فکری دارن یا نه

من‌تا حالا با هیچ ترکی ارتباط نداشتم ولی واقعا ربطشو نفهمیدم چون فکر نمی‌کردم اینجوری حرف بزننخواستم ...

نه بابا طرز فکرا خیلی متفاوته حداقل ما مشکل نداریم باهاشون

مژه کارم :) دختری از تبار ترک  

یعنی شما با ترک ها روابط خوبی داری؟یا فقط با فارسا دشمنی دارن؟من به یکیش گفتم ولی من وطن و هموطنمو د ...

بنظرم عقده دارن اونا من اتفاقا از تبریزی ها تعریف شنیدم میگن خیلی مهربونن اونا بخاطر اینه لهجه ترکی دارن و بعضیا توهین میکنن برای همین نظرشون کل فارس ها بی احترامی میکنن

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖