2777
2789

ببین من تصمیم داشتم عوص کنم .بعد کابینت دوپله هایگلاس .

که ۵متر زمینی با ۴متر هوایی رو گفت حدودا ۱۲۰تومن

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما میخوایم بزنیم۱۰۰ تومن فعلا سفارش ندادیم

چه مدلی؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

ببین  کابینت و هود و سینک و بین کابینتی و اینا تقریبا کم کمش نزدیک ۱۵۰الی۱۶۰ هزینه ش هست

بستگی به جنسی ک استفاده میکنید داره و متراژ اشپزخانه 

ما لمی گلاس ترک زدیم مارک ای جی تی شرکتی 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

ببین من تصمیم داشتم عوص کنم .بعد کابینت دوپله هایگلاس .که ۵متر زمینی با ۴متر هوایی رو گفت حدودا ۱۲۰ت ...

عوض کردید ؟

چقدر گرون میشه 

منم ۸ متر لازم دارم زمینی و هوایی با هم .... همین قیمت ها میشه

غصه ام گرفت خیلی گرون هست

چقدر درومد برا شما؟

حدودا ۲۰۰ و خورده ای با تاج و پاخور و دستگیره مخفی حدودا پنج ماه پیش . ولی گاز و هود و سینک و شیرالات و صحفه ۵ سانتی و بین کابینتی جدا بود هزینش 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

ارتفاع ماهم تا سقف بود اینم خودش هزینه اضافه کرد البته 

عوض کردید ؟چقدر گرون میشه منم ۸ متر لازم دارم زمینی و هوایی با هم .... همین قیمت ها میشهغصه ام گرفت ...

ن .عوض نکردم ولی قیمت گرفتم .