2777
2789
عنوان

چرا این روزا نمیگذره؟

953 بازدید | 25 پست

تازه هفته های اول بارداری ام. همه ش۱۰ روزه فهمیدم حامله م. ولی انقدر روزا کش میاد. فک میکنم ۴۰ سال دیگه زایمان میکنم، نه ۴۰ هفته.

چرا انقدر دیر میگذره؟ چه انتظار سختیه

همه اینجوری ان؟ یا منم فقط؟

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خمينطور بودم،٩ماه عين ٩سال گذشت ولي گذشت😊

اخی عزیزم

خدا رو شکر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اینم برای خاله شدنت

اخی عزیزم خدا رو شکر  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اینم برای خاله شدنت

واااي عزيزم ممنونم😘😘😘 نگران نباش انشاءا...به سلامت بگذره اين روزا ،وقتي كه ني ني نازت به دنيا بياد انشاءا...دلت براي اين روزات تنگ ميشه

تا ميتوني خودت رو برا شوهرت لوس كن😉

من هفته ۹ هستم میگم چقد زود گذشت زیاد تو خونه نمونید خودتون رو سرگرم کنید من دانشگاه میرفتم اصلا نفه ...

راس میگی

ولی جایی ندارم برم. تو شهر شوهرم غریبم. حوصله ندارم هر روز برم خونه مادرشوهرم. جای دیگه هم ندارم. کلاس اینا میرفتم که تموم شد. الانم دوس دارم بیشتر تو خونه استراحت کنم چون یه نی نی سقط کردم. میترسم زیاد اینور اونور برم

وای نگو که منم همین حسودارم تازه هفته۸ بزار به ویار واینابرسی خداقسمتت نکنه پشیمون میشی

من ویار نمیگیرم خدا رو شکر

خودم که سر بارداری قبلی م اصلا ویار نداشتم. کلا سیستم خانوادگی مون هم ویار نداشتنه. مامان و آبجی و خاله و دخترخاله هیچکس ویاری نبوده

خدا کمکت کنه عزیزم تو هم راحت به زایمان برسی و نی نی تو بغل کنی