2777
2789

سلام

من چنتا دلخوری، انتقاد دارم 

همشو باهم یجا بگم خوبه یا یکی یکی؟

اخه نگفتنی یمدت ریلکسم یمدت عصبی همش میریزم تو خودم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ؛ یکی. موقعی که هردو آرومید

موقعیت کم پیش میاد براحرف زدن

براهمین گفتم همش باهم بگم 

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
من به همه انتقادم رو اینجوری میگماول خوبیشو بعد انتقاد و در آخر یه خوبی دیگه جواب میده

شنیده بودم این روشو

یه روانشناسی به روش من میگفت همبرگری یا ساندویچی

ببین داری شروع میکنی نگو چندتا انقتاد دارم یا چندتا دلخوری دارم 

مقدمه بچین شروع کن تعریف کردن ازش بگو انقدر از این رفتارت خوشم میاد انقدر از این کارت خوشم اومد اینجوری هستی همیشه بابتش خداروشکر میکنم اما میدونی اونجا فلان رفتار رو داشتی یکم باعث شد ناراحت بشم گفتم بهتره باهات درمیون بذارم چون واقعا رابطمون برام مهمه دوست ندارم این چیزای کوچیک باعث بشه من تودلم ازت ناراحت باشم 

یه همچین چیزی

یعنی اول ازش تعریف کن بعد انتقادت رو نه با دلخوری بلکه اروم بهش بگو دوباره از رابطتتون و علاقت به رابطه و همسرت بگو 

و یهو پنج شس تا رو پشت هم نگو یکیددوتاشو بگو بقیش سری های بعد 

تو موقعیت با آرامش بهش بگو همرو یجا جمع نکن

حتی وقتی اکثروقتا خستس و تایمی برا صحبت نداریم؟

جنبه داره؟ انتقاد پذیر هست؟

نمیدونم

ولی خب نگمم خودم اذیت میشم

از بس حرفامو نگفتم عادی شده

یه روانشناسی به روش من میگفت همبرگری یا ساندویچیببین داری شروع میکنی نگو چندتا انقتاد دارم یا چندتا ...

ماشالله چه حوصله ای داری😁 ما یه دفعه میزنیم توخالی حوصله‌ی مقدمه چینی هم نداریم 😄 البته قطعا روش شما بهتره 

یه روانشناسی به روش من میگفت همبرگری یا ساندویچیببین داری شروع میکنی نگو چندتا انقتاد دارم یا چندتا ...

روش خوبیه

ولی من اعصابم اروم نیس احساس میکنم نتونم اروم بگم یاتعریف و تمجید کنم