2777
2789
فکر میکنم خانواده ی همسرم تو این حال من بی تاثیر نباشن تو همه چی خودشونو برتر میدونن انگار خدا رو دس ...

همسرم البته مثل اونا نیست ولی بقیه مخصوصا مادر شوهرم خود برتر بینی دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن ربطی نداره به اطلاعات نداره من خیلی کلاس رفتم شنا والیبال هنری زبانم خوبه  . درسم خوبه ولی ...

منم همین و میگم. البته به مهارتها و اطلاعات و ارتباطات تاثیر داره اما کافی نیست

همسرم البته مثل اونا نیست ولی بقیه مخصوصا مادر شوهرم خود برتر بینی دارن

شما خودت میتونی خودت رو خوشگلتر کنی تا از دیگران تعریف بشنوی و بعد ناخودآگاه حس خودبرتر بینی بهت دست میده مثل مادرشوهر گرامیت میشی

منم همین و میگم. البته به مهارتها و اطلاعات و ارتباطات تاثیر داره اما کافی نیست

من فک کنم ریشه ایه . یه موقعی یک نفر قبلا داشته اما الان ازدست داده . خب بعله معلومه با رسیدگی به خود و همین کارا برمیگرده اما بعضی وقتا مشکل ریشه ایه برمیگرده به خانواده و بچگی و اینا . 

مث من 😐

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

بنطر من اعتماد بنفس یعنی بتونی راحت حرف دلتو بزنی و تو خودت نریزی یا اینکه هرجی و دوس نداری نه بگی ...خیلیا رو میشناسه هن راننده ان هم تحصیل کرده هم خوشتیپ و ارایشکرده ولی بعد نیستن زبونشونو بچرخونن.

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
ای جوووووونم چه شااااد و پرررانرژی❤❤❤❤ خدا حفظتوووون کنه  قدم نورسیده خوشگلتم مبارک باشه منم ...

😊😍😍😍قربونت مرسی عزیرم

انشاالله خدا به شمام یه خوشملشو بده

پزشگی میخونی؟؟

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
بنطر من اعتماد بنفس یعنی بتونی راحت حرف دلتو بزنی و تو خودت نریزی یا اینکه هرجی و دوس نداری نه بگی . ...

همه اینا در کنار هم جوابه

آرایش و زیبایی و رانندگی درکنار توانایی صحبت کردن و حرف دل رو به زبون اوردن

من فک کنم ریشه ایه . یه موقعی یک نفر قبلا داشته اما الان ازدست داده . خب بعله معلومه با رسیدگی به خو ...

بله اگر علمی بخواید به موضوع نگاه کنید عدم اعتماد به نفس یه مشکل ریشه ای هست و تمام این حرفها ماسکه