2777
2789
اینایی که گفتی یسریش درسته اما یسریش فقط ماسکه. ماسک چیزیه که پشتش پنهون میشی اما درونت اروم نی ...

حال منو خوب میکنع ... نمیدونم حالا من راه هایی که خودم باهاش پیش میرم رو تو همه نظراتم میگم عزیزم ممکنه یه سری هاش درست باشه یه سری هاش نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال منو خوب میکنع ... نمیدونم حالا من راه هایی که خودم باهاش پیش میرم رو تو همه نظراتم میگم عزیزم مم ...

نه عزیزم. این چیزا مسکن هست و درمان نمیکنه. باور کن خواهرانه میگم اعتماد به نفس یعنی شما بدون ارایش و تمام ظواهری ک گفتی تو تنهایی خودت از چیزی ک هستی راضی باشی و حس خوبی ب خودت داشته باشی. اینکه رقص و زبان و... بلد باشیم خیلی خوبه اما اعتماد به نفس نمیاره

فکر میکنم خانواده ی همسرم تو این حال من بی تاثیر نباشن تو همه چی خودشونو برتر میدونن انگار خدا رو دس ...

همینو میخواستم بگم که پرسیدم متاهلی یا نه

اره شوهر و خانواده همسر بسیار تاثیر دارند تو افزایش یا کاهش اعتماد به نفس

اصن ربطی نداره به اطلاعات نداره من خیلی کلاس رفتم شنا والیبال هنری زبانم خوبه  . درسم خوبه ولی اصلا اعتماد به نفس ندارمزود رنجم خجالتی ام .

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        
نه عزیزم. این چیزا مسکن هست و درمان نمیکنه. باور کن خواهرانه میگم اعتماد به نفس یعنی شما بدون ارایش ...

من بدون ارایش و بعد از حموم هم خیلیییی از خودم و ظاهرم راضی م و باور دارم واقعا خیلی خوشگلم

به نظرم تعریف و تمجید دیگران اعتماد به نفس ادمو بالا میبره.خودم دقیقا تجربش کردم.از لحاظ ظاهری خیلی احساس کمبود میکردم درونم ولی از وقتی دیدم همه ازم میتعریفن کلی انرژی گرفتم و خودمو خیلی میپسندم😆😂😂

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
به نظرم تعریف و تمجید دیگران اعتماد به نفس ادمو بالا میبره.خودم دقیقا تجربش کردم.از لحاظ ظاهری خیلی ...

دقیقا اره ادم باید خودش رو رو بیاره و بره تو جمع با تعریف بقیه ازش حسابی شاد میشه و باور میکنه خوشگله